Mit gondoltok Teczár Szilárd akciójáról, mellyel elérte, hogy a szórakozóhelyekre a nők ne mehessenek be ingyen?
Teljesen jogos. Miért érné kedvezmény a nőket, csak mert nők? Ki tehet arról, hogy én férfi vagyok?
Másrészről viszont szo pás, mert csomó csaj el fogja várni a pasijától, hogy még a beugrót is fizesse, nem lesz elég nekik az italmeghívás.
Ez egy f***szság volt.
Tény, h nem volt egyenlő, h ingyen mehetnek, de csak jól jártunk.
és mit szólsz ahhoz h fizetett pasik vannak a szórakozó helyeken h több fogyasztásra ösztönözzék a nőket ?
spec ez megalázóbb mintha befizessek egy beugrót bárhova ....
Nem járok bulizni csak párszor voltam de ott kellett belépőt fizetni a nőknek is. Azt hittem ez csak hülye amerikai szokás elit helyeken, hogy a nőknek nem kell belépőt fizetni.
Mondjuk az is tény, hogy így is a pasiknak kell majd többet leperkálni mert ugye a barátnő ritkán fogja fizetni a sajátját, ha ott virít az oldalán az alfahímje.
5-ös, pontosan így látom én is. Közvetlen hátrányom még sose származott belőle. (Csak közvetett, ha feltételezzük, hogy a jegyárba tényleg belekalkulálják az így kiesett pénzt)
Viszont például abból, hogy a nyugdíjasok ingyen buszozhatnak, vonatozhatnak, a legtöbb fiatalnak közvetlen hátránya is származik még se lép fel senki.
Sztem ezzel csak ez a majomgyerek csak nyilvánosságot akart, és az egész egyenjogúság, meg préda, meg ilyesmi szöveg cska blabla. Tulajdonképpen felhasználta a nőket, arra h a képernyőn bájologhasson.
*Claritasa
És te mit szólsz ahhoz, hogy fizetett csajok vannak a szórakozóhelyen, hogy lehúzzák a pasikat azzal, hogy flörtölnek, meghívatják magukat aztán lelépnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!