Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek hova mennyünk a...

Szerintetek hova mennyünk a barátom barátaival?

Figyelt kérdés

Most megyünk el először közösen szórakozni valahova és nekem kell kitalálnom,hogy hova mennyünk. Szeretnék valami programot aztán pedig az este levezetéseképpen szeretnék beülni valahova 1 órára aztán meginni valamit és beszélgetni. (Ez a program adott.) De előtte mi legyen?

Gondoltam a bowlingozásra mert szerintem az egy jó társasági dolog és még élvezhető is. Szerintetek ez jó ötlet ? Ti hova mennétek szívesen?

Köszönöm szépen a segítségeteket.:)

2013. nov. 3. 10:22
 1/4 anonim válasza:
magyartanárhoz :)
2013. nov. 3. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Inkább hozzád.:D
2013. nov. 3. 17:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Ráadásul tudod mondatokban kell fogalmazni.:)És az első szót mindig nagybetűvel kezdjük,szóval így kéne kinéznie : ' Szerintem magyartanárhoz kéne mennetek.' :)

Te is menj el magyartanárhoz hiszen még egy mondatot sem tudsz normálisan megalkotni.:) Majd megtanít arra,hogy nagy betűvel kezdjük az első szót és,hogy a mondat végén írásjeleket kell használni.:) Nem ártana megtanulnod, szükséged lehet még rá az életben.

2013. nov. 3. 17:05
 4/4 anonim válasza:

Drága, egyetlen, mélyen tisztelt Kérdező!

Én vagyok az a válaszadó, akinek Te, drága, egyetlen, mélyen tisztelt Kérdező leszóltad a válaszát. Értelek. Igazad van, máshogyan kellett volna írnom...Szánom-bánom, de egy dologgal nem értek egyet...Tisztelt Kérdező most én teszek fel Neked egy kérdést: a ,,menjünk" felszólító módban lévő igét, mióta írjuk ,, mennyünk"-nek? További szép napot! :)

2013. nov. 4. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!