Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem ertek egy dolgot:Oliver...

Nem ertek egy dolgot:Oliver elment a nyugiszobaba a barataival hogy elbucsuzzon:honnan tudta hogy nem fog visszajonni?

Figyelt kérdés
Merthogy sokan azt mondjak hogy meg lett bundazva a dolog es azert nyert Beci.
2011. febr. 13. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy ő maga nem akart visszamenni, és úgy is állt hozzá az egészhez, hogy akkor így nem is fog. Nem kell minden mögé bundát látni. Az én véleményem az, ha az RTL valóban bundázott volna, akkor Oli megy vissza.
2011. febr. 13. 22:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Ertem de ha o nem akart visszamenni, az meg nem azt jelentette hogy a nezok sem akartak.
2011. febr. 13. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Az odáig ok, de azért szerintem sokat levesz ez az ember szavazókedvéből. Én pl. tuti nem szavazék egy olyan emberre, aki így áll hozzá, hogy ilyen letargikus, és szinte vesztesen ment ki. Lehet, hogy szeretné az ember ha ő visszamenne, de nem fog szavazni, mert nem nyeri meg ezzel a hozzáállással, hogy ráköltsön pénzt.

Mikor még csak terv volt, hogy kiviszi, azt gondoltam van esélye ellene, de az utóbbi pár nap eseményei, meg maga a párbaj is, látszott, hogy nem fog nyerni. És OLivér is nagyon jól átlátja ezeket a dolgokat.

2011. febr. 13. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok benne, hogy bizonyos mértékű manipuláció van a VV-ben az biztos, mind az események, mind a szavazások körül.

Az emberek nem szavaztak olyan mértékben Olira, mert tudták, hogy nem akar visszamenni. Ezért ez a nagy százalékkülönbség, és nem azért mert Béci olyan jó.

Bécinek drukkoltam, nem szavaztam, de egyre jobban bánom, hogy Bécinek szurkoltam.

2011. febr. 13. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy mondta valaki feljebb: ha bundazva lenne 100% Oli marad bent. DE ha a rajongok lattak az Oli arcat parbaj alatt, akkor biztos letettek a telefont. Es ezert nem volt sok szavazat. Szerintem jobb lett neki hogy kiment, legalabb rendezodik a kapcsolata.
2011. febr. 14. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Olivér megmondta egyszer szó szerint, hogy aki szereti őt, az nem fog szavazni rá.
2011. febr. 14. 11:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!