Nem ertek egy dolgot:Oliver elment a nyugiszobaba a barataival hogy elbucsuzzon:honnan tudta hogy nem fog visszajonni?
Az odáig ok, de azért szerintem sokat levesz ez az ember szavazókedvéből. Én pl. tuti nem szavazék egy olyan emberre, aki így áll hozzá, hogy ilyen letargikus, és szinte vesztesen ment ki. Lehet, hogy szeretné az ember ha ő visszamenne, de nem fog szavazni, mert nem nyeri meg ezzel a hozzáállással, hogy ráköltsön pénzt.
Mikor még csak terv volt, hogy kiviszi, azt gondoltam van esélye ellene, de az utóbbi pár nap eseményei, meg maga a párbaj is, látszott, hogy nem fog nyerni. És OLivér is nagyon jól átlátja ezeket a dolgokat.
Én úgy vagyok benne, hogy bizonyos mértékű manipuláció van a VV-ben az biztos, mind az események, mind a szavazások körül.
Az emberek nem szavaztak olyan mértékben Olira, mert tudták, hogy nem akar visszamenni. Ezért ez a nagy százalékkülönbség, és nem azért mert Béci olyan jó.
Bécinek drukkoltam, nem szavaztam, de egyre jobban bánom, hogy Bécinek szurkoltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!