Az a probléma,hogy mostanában bejött ez a mindent fotózzunk le divat, és mindenki azt hiszi,hogy ha lefényképez egy levelet, vagy egy kavicsot, akkor már művészfotói lesznek.
A fotózás is művészet, én úgy tudom, hogy a képeknek az a lényege,hogy valamit közvetítsenek az emberek felé, vagy legalább elgondolkoztassák őket.
Ne haragudj a negatív kritikáért, de a te képeidben én nem látok semmi ilyesmit. A gép sem valami jó ,amivel fotózol.
Ha jobban érdekel a téma, akkor szerintem olvasgass utána, nagyon sok információt lehet róla találni, hogyan érdemes használni a fényviszonyokat, ilyesmi.
ja és ami kimaradt, hogy a fotósok általában használnak valamilyen képszerkesztő programot is, amivel kiemelik az adott kép kontrasztjait, élességet állítanak, ilyesmi, szóval érdemes azt is tanulmányoznod.
Persze ha csak hobbi szinten fotózgatsz, akkor jók ezek a képek, csak ne töltögesd fel sehova, mert úgy gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!