Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nektek tetszenek a képeim?

Nektek tetszenek a képeim?

Figyelt kérdés
[link] Még Augusztusban kezdtem
2013. okt. 31. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a probléma,hogy mostanában bejött ez a mindent fotózzunk le divat, és mindenki azt hiszi,hogy ha lefényképez egy levelet, vagy egy kavicsot, akkor már művészfotói lesznek.

A fotózás is művészet, én úgy tudom, hogy a képeknek az a lényege,hogy valamit közvetítsenek az emberek felé, vagy legalább elgondolkoztassák őket.

Ne haragudj a negatív kritikáért, de a te képeidben én nem látok semmi ilyesmit. A gép sem valami jó ,amivel fotózol.

Ha jobban érdekel a téma, akkor szerintem olvasgass utána, nagyon sok információt lehet róla találni, hogyan érdemes használni a fényviszonyokat, ilyesmi.

2013. okt. 31. 12:28
 2/4 anonim ***** válasza:

ja és ami kimaradt, hogy a fotósok általában használnak valamilyen képszerkesztő programot is, amivel kiemelik az adott kép kontrasztjait, élességet állítanak, ilyesmi, szóval érdemes azt is tanulmányoznod.

Persze ha csak hobbi szinten fotózgatsz, akkor jók ezek a képek, csak ne töltögesd fel sehova, mert úgy gáz.

2013. okt. 31. 12:30
 3/4 anonim válasza:
szerintem lett néhány jó képed, de egy csomó olyan, mint amit bárki csinál, szerintem nézzegess képeket, amiket igazán profik csináltak, abbüó tanulhatsz, és akk csak jó képeid lesznek :9 de mondjuk a gép szerintem se adja vissza annnyira
2013. dec. 11. 18:52
 4/4 anonim válasza:
*:9 helyett :)
2013. dec. 11. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!