Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek milyenek lettek a...

Szerintetek milyenek lettek a képeim, ill grafikáim?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, a grafikák 80%-át mind sajátkezüleg készítettem. A képek az elmúlt 2 hónapban készültek.

Modellezett, rajzolt: [link]

Fotók: [link]

Előre is köszönöm:)

2013. okt. 26. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Komoly problémák vannak az oldaladdal.
2013. okt. 26. 23:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hamarosan javítva lesz.. (mikor kiraktam nem volt hibás)
2013. okt. 27. 08:03
 3/8 anonim ***** válasza:
A fotók totál átlagosak. Semmi extra.
2013. okt. 27. 08:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már bánom, hogy kitettem ide. Ha átlagos kifejtenéd miben azok?
2013. okt. 27. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Most error 404 van. Bár gyanítom direkt szedted le az oldalt.

Azért ha te ilyesmit akarsz csinálni, akkor szokj hozzá a kritikához. Mert az, hogy egy ember véleménye után leszedsz mindent, az gyengeség.

2013. okt. 27. 09:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem szedtem le, főoldal beállításnál jött egy gubanc, ahmarosan elérhető lesz. Hozzászoktam a kritikához.

Egy kritika legyne kifejtett és ne csak annyi, hogy ez nem jó, ronda!

Fejtse ki mi nem tetszik, s igyekszem javítani..

2013. okt. 27. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól átlagos, hogy ha végignézed három "bélafotográfi" oldal képeit, jó eséllyel ugyanezeket a képeket találod meg, ugyanezekkel az alaptémákkal.
2013. okt. 27. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak igaza van, makró képeket a legkönnyebb csinálni.

Az az érzésem van a képeket nézvén, hogy van egy akárhány százezres géped, megtanultad az alap beállításokat és azzal fényképezgetsz.. semmi különlegesség nincs benne.. akkor lesz jó, különleges, ha valami saját stílusban fotózol, ahogy más nem nagyon, és olyan témákat választasz ami különleges, ami mellett más elsétálna..

"a grafikák 80%-át mind sajátkezüleg készítettem." ezt a mondatot nem nagyon értem.. tanár belesegített? vagy mire gondolsz? sajnos a képeidet még mindig nem lehet megnézni, pedig kíváncsi lennék rájuk. Te ezt tanulod? vagy esetleg szeretnél a jövőben ezzel foglalkozni, vagy csak hobbi szinten?

2013. nov. 1. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!