Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van 150ezer forintom. Mit...

Van 150ezer forintom. Mit vegyek belőle?

Figyelt kérdés

Van nagyon jó gépem, laptopom, telefonom.

Ruháim is bőven vannak.

Az az igazság, hogy nem tudom mire van leginkább szükségem..:/

Gondolkodtam a tableten is, de laptop, gép, telefon mellé minek?

Ötletek légyszi!

17L

2013. okt. 29. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tedd félre, jól fog az még jönni, ha egyetemista, vagy főiskolás leszel.
2013. okt. 29. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
De sajnállak :(
2013. okt. 29. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát igen tedd félre.. amúgy meg ha már annyira el akarod költeni és valami értelmeset szeretnél, akkor csináld meg a B-s jogsit. Ha sietsz, akkor talán még kismotort is vezethetsz vele.
2013. okt. 29. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod elkölteni most akkor tedd félre és költsd el később. Nem nagy ügy, nem kell kiszórni a pénzt az ablakon attól, hogy van.
2013. okt. 29. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
PlayStation 4-et vegyél.
2013. okt. 29. 20:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet h ezt a pénzt karácsonyra kapom az egész családtól, és szüleim úgy vannak vele, hogy vagy elköltöm az egészet most, vagy fele ennyit se kapok... Szóval nem tudom félrerakni.:/
2013. okt. 30. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát ez meg micsoda rendszer most komolyan? Hihetetlen... Akkor vegyél házimozirendszert a szobádba és/vagy új tv-t. Menj wellness hétvégére vagy pedig vásárolj nekem egy tv-t! Vagy az egyik szemedet megműttetheted lézerrel hogyha esetleg nem látsz jól, ha jól látsz akkor itt vagyok én, örülnék neki, ha legalább az egyik szemembe nem kellene kontaktlencsét tuszkolni minden reggel. :) De elmehetsz az ország különböző nevezetes pontjaira is pénzt költeni. Egerben a Szépasszonyvölgye például ilyen. :) Ha egyedül nem megy segítek, ismerek egy jó éttermet is.
2013. okt. 30. 21:18
 8/10 A kérdező kommentje:

Hú a wellness tényleg jó ötlet!

köszönöm:)

2013. okt. 30. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:
A fene, reméltem hogy az egri borozgatást választod majd szerény társaságomban. :D
2013. okt. 30. 21:49
 10/10 A kérdező kommentje:

:D

Valamiért a wellness jobban megfogott;)

2013. okt. 30. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!