Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van 150 000 forintom es nem...

Van 150 000 forintom es nem tudom eldönteni, hogy gamer pc-t vegyek vagy ps4 et. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A pc re ingyen lennének a játékok viszont 2 év múlva elavulna és értékese lenne a befektetett pénzemnek,ezzel szemben a konzolon drágák a játékok de még 6 év múlva is lesz értéke.
2013. júl. 6. 00:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Én mindenképp Pc-t vennék.. a konzolok szerintem nagy lehúzások. Plusz pc-re könnyen tudsz tört játékot is rakni!
2013. júl. 6. 00:57
 2/8 bmx.r99 válasza:
Csakis PCt!!
2013. júl. 6. 14:27
 3/8 A kérdező kommentje:
de kifejtenéd bövebben hogy miért?
2013. júl. 6. 14:59
 4/8 anonim válasza:
Pld a PC-t tudod fejleszteni, de 1 konzol elavul, és vehetsz egyből ujjat...
2013. júl. 6. 19:33
 5/8 A kérdező kommentje:
egy konzol olyan 7 év múlva avul el.
2013. júl. 7. 08:14
 6/8 anonim válasza:
Ha csak játékra kell, akkor szerintem egyértelműen a ps. Ha csak 1-2 játékkal játszol akkor azt csak egyszer kell kifizetni, és amúgy is jobb eredetivel tolni ( lehet multizni stb) ,ha sok játékra vágysz akkor meg ott az előfizetés.
2013. aug. 1. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
ha tudod fejleszteni akkor pc ha nem akkor szerintem inkább ps4 de a pc nem csak játszani tudsz nettezni meg ilyesmi és nekem ez is szempont
2013. aug. 3. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Emlékszem mikor először fejlesztettem a pc-m vásároltam bele egy új videó kártyát hát kellett bele ram is persze hogy keményebb legyen, a a táp sem volt elég neki, így abból is kellett új :D
2013. dec. 16. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!