Szinházi közvetitést miért nem vásárolnak meg a kereskedelmi csatornák?
Ezért van az, hogy nem nézek TV-t... max a mezzot-t mert azon legalább van opera közvetítés, kár h francia meg olasz :(
amúgy meg az internet csodái közé tartozik, sok amatőr és félprofi színházi dugivideó szerezhető be
amúgy néhanapján az m1-m2-n szokott lenni színházi közvetítés...
MErt a színház manapság nem trendi, és a ffiatalságot is úgy kell nevelni hogy az hülyeség...én 15 éves vagyok, és szerelmese a színháznak...nem akarok színész lenni, de munkaheyük a színházat választom majd ha ott leszek:)
Az számítógépes effektszegény dolgokat manapság már meg sem nézik a fiatalok, emrt csak az a fontos hogy divatos legyél és ha valakinek nem egyformák a körmei, vagy nem a divat jelenti számára a legfontosabb dolgot, azt lehet szekálni, emrt az alacsonyabb rendű lény...Nagyon el van rontva ez a világ...de tényleg hát 11 éves gyerek is szülhet mársimán...
Én is pont ugyanezt gondolom, utolsó válaszoló! A színházra igenis van igény. Mármint,szerintem.... (L)
15/L
Én is ugyan ezen gondolkodtam nemrég és én eddig 1x láttam az m1-en a Csárdáskirálynőt semmi mást. Ez egy kicsit sz*r hogy én Nyíregyházi vagyok és fel kell menni Budapestre ha olyan darabot szeretnék megnézni amiit itt nem agnak :( ;(
Ez nagyon szomorú
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!