Van, aki shippeli Destiel-t?
Supernatural/Odaát
kort, és nemet kérek,légyszi :)))

7!
Én egyet értek veled. A sorozatban már többször is elmondta mindkét fél, hogy olyan neki a másik, mint ha a TESTVÉRE lenne. Ennyi erővel akkor Dean is szerelmes lehetne Sambe, és fordítva. Sőt vaduljunk egy kicsit, az apjuk is biztos szerelmes volt mindkét gyerekébe, azért tett meg értük mindent.

Először is, nem véleménnyel szálltál be a beszélgetésbe, hanem mint egy tényt, közölted :D Másodszor, abból kiindulva, hogy kezdetben Dean meg akarta ölni meg ilyenek, nem biztos, ha még egy lehetséges szerelmi szál is ott van, akkor kialakul a mostani kapcsolatuk. Nem mondom, hogy szerelmes belé, olyan értelemben legalábbis biztos nem, mint két ember.
Az meg, hogy ennyi erővel Sambe is szerelmes lehetne, vicces, mert a shippelők másik fele Wincest (Winchester+incest) shipper, ami a két bátyót teszi ki :D

Remek, szóval már ilyen is van... Wincest.. Akik ezt kitalálják, azok nem gondolnak bele, hogy ez milyen perverz? jó hogy még nem futottam bele ilyenbe a neten, mert szerintem elhánytam volna magam.
Imádom őket, de szigorúan külön-külön!!

Na igen, összegzésképp, a tumblr egy igen beteg hely
lol
megyek vissza tumblrözni

Utolsó: 10x05-ben rátaláltak.
Én shipelem őket, szerintem van benne ráció, még akár értelmesen canonnak is megoldható lenne a dolog, csak nem szabad túlzásba vinni. Nem hiszem, h minden rajongó az elejetől shipeli őket, sok utalás van arra a soriban, h nem csak barátként/testvérként tekintenek egymásra, de ezek inkább a 6. évad után lesznek szembetűnőek. Addig csak megy a bámulás, amit én nem szerelmként és vonzalomként értelmeztem sokáig. Szép szerelmes történetet lehetne kihozni belőle, de nem erről szól a sorozat.
"Odaat? Amiben a melegek vannak?"
Ne haragudj, de Charlie leszbikus, es ez canon. (Mas dolog h meghal😂) Rengeteg homo par volt a sorozatban, a kemeny csavoskodas, a vadaszat es a homoszexualitas nem zarjak ki egymast. Ennyi erovel azt is irhattad volna, h a sorozaat amiben azsiaiak vannak (Kevinek). Hidd el, nehez olyan sorozatot kesziteni, amiben minden rassz, nemi es szexualis beallitottsag megmutatkozik. Es hany olyan sorozatot tudsz mondani, amiben a foszereplo LMBTQ+? Jot tenne, megmutatna, hogy a ferfias viselkedes nem zarja ki azt, h LMBTQ+ vagy. Mert tudod, nem mindenki egy hetero feher ferfi.
(Egyebkent igen, shippelem Destielt, es fel vagyok keszulve arra, hogy elmondjam reszletesen, hogy miert shippelem)
Amugy meg olyan nehez bekenhagyni azokat, akik shippelnek vkiket?? Ha Destiel az a baj, ha Sabriel az a baj, ha Megstiel az a baj, ha Samleen az a baj... Nem lehet hagyni az embereket elvezni a fankodast??? Miert kell midig beleronditani masok elmenyeibe?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!