A techno-rave (jellegű) partykon szinte kötelező sokaknak félmeztelenül lenni?
Figyelt kérdés
Tegnap jártam az Arzenálban, Bolier Room nevű rendezvény volt. És megfigyeltem, hogy sok fiú, de ilyen kötelezően alultáplált, csenevész testalkatúak, érdekes frizurával és félmeztelenül ropták. Ez azért furcsa, mert tényleg kivétel nélkül az ilyen csenevész, legtöbbször törpenövésű, kisfiús srácok voltak így. Azért egy rövidujjú pólót szerintem el lehetne viselni, mégha izzasztó is a táncikálás. Vagy vonaglás, mert azért azt táncnak nem nevezném.ma 14:15
1/2 anonim 

válasza:

Nem kötelező, csak a drog megemeli a testhőt és ösztönösen hűtik magukat. Aki a világáról nem tud, pont leszarja mit gondolnak mások és hogyan illene viselkedni.
2/2 anonim 

válasza:

Már megelőztek. Szét vannak ekizve, aztán melegük van a nagy pörgéstöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!