Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van, aki shippeli Destiel-t?

Van, aki shippeli Destiel-t?

Figyelt kérdés

Supernatural/Odaát

kort, és nemet kérek,légyszi :)))

2013. okt. 21. 19:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Jelen :D

16/L

2013. okt. 21. 21:10
 2/19 hunbula ***** válasza:
0%

Akkor is nehezen, ha neadjisten canon lesz.

22/L

2013. okt. 21. 22:25
 3/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Szerintem sosem lesz canon, mármint a párkapcsolatos módon nem, nem is nagyon vágyok rá. Azt mondják, ha Cas női vesselt (porhüvelynek fordítják asszem? :D) választ, akkor már rég együtt lennének, de szerintem akkor úgy járnának mint Annával, és csak rosszabb kapcsolatuk lenne. Bár el tudom képzelni őket együtt, mert "they share a more profound bond", de nem tartom valószínűnek.

2013. okt. 22. 14:17
 4/19 A kérdező kommentje:
Én se hiszem, hogy egy thriller akciófilmbe beleraknak egy homoszexuális kapcsolatot...nem is akarom...az egészet elrontaná... bár ez nem azt jelenti hogy nem akarom őket együtt látni... de csinálhatnak azért olyan részeket is ahol egy kicsit lehet látni a destielt :DD
2013. okt. 22. 14:26
 5/19 hunbula ***** válasza:

Én sem tartanám túl valószínűnek, hogy canon lesz - de tekintve, mekkora fanservice jellege van időnként a sorozatnak... Szerintem annyira ooc, de hát a Changing Channels meg a The French Mistake is valami elképesztő hogy létezik - imádom mindkét részt, de azért na. :)

Ha meg Castiel női vesselt választ (én sem tudom, hogy fordítják magyarra), akkor maximum tíz epizód után kinyírták volna, olyan nincs, hogy egy női karakter megússza.

És az meg kissé megdöbbent, hogy bármelyik rész bármelyik szabadon választott két mondatos párbeszédéből azonnal Destielt csinál a fandom, meg epic love storyt meg a hasonló. Miért nem elég a bromance... De jó, ne ítélj, hogy ne ítéltess, de nekem akkor is ooc. :)

2013. okt. 22. 16:14
 6/19 anonim ***** válasza:

1-3as vagyok :D

Hát tényleg elég fanservice, de Cas karaktere maga a fanservice, mármint pár rész után ki akarták írni, de nagyon szerette a fandom.

Imádom, amikor minden kis egymásra nézésből lejön, hogy "ÚRISTEN TRUE LOVE"... de imádom a kis pillanataikat azért, nem mondom xD

Viszont van néhány nagyon jó fanfiction, imádom őket, így nem is kell, hogy a sorozatban canon legyen, csak abaj lenne vele, és minden akörül forogna, mármint "Odaát? Amiben a melegek vannak?", szerintem ez lenne sajnos.

2013. okt. 22. 17:20
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

A félreértések elkerülése végett szeretnék megosztani veletek valamit:

Castiel nem szerelmes Dean-be. Szereti és védelmezi és rajong érte, de nem szerelmes belé, tehát ha Castiel női testben lenne, akkor sem lenne semmi köztük Dean-nel, mert úgy szereti, mint mondjuk egy jó gazdit a kutyája. Imádja, bármit megtenne érte, de nem szerelmes.

2013. nov. 27. 11:53
 8/19 A kérdező kommentje:
köszönjük emese!
2013. dec. 1. 20:31
 9/19 anonim ***** válasza:
40%
Azta, teljesen azt hittem, szerelmes belé, egy többezer éves ex-angyal tiniszerelembe esik egy emberrel, tök logikus... Hashtag irónia :)
2013. dec. 1. 21:05
 10/19 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező...újíts be új szöveget! Ez már nem divat... Baj, hogy más véleménnyel csatlakoztam a "beszélgetéshez" ? Elnézést..nem tudtam, hogy homo-zártkörű... :D
2013. dec. 1. 21:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!