Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Keresek egy riportert / az...

Keresek egy riportert / az általa készített sorozatot, amiben emberek lakására ment fel és készített velük riportot. 2019-2021 körüli sorozat. Mi lehet a címe?

Figyelt kérdés

Egy magyar nyelvű "hírportál" Youtube csatornáján láttam korábban néhány videót, de nem tudom ki volt a riporter. Egy 30 év körüli srác készítette a videókat.

Úgy rémlik, mintha valami olyan címe lett volna a sorozatnak, hogy "Felmegyünk hozzátok", de nem találtam így meg. Ha jól rémlik, 2019 körül készültek a videók.

1. Két rész rémlik, az egyikben egy 18 év körüli lányt kérdeztek meg az utcán, talán egy játszótéren beszélgetett vele a riporter, mivel a lány kollégista volt és nem tudták megoldani, hogy felmenjenek hozzá. A lány elég nehéz sorsú volt, kb. elmesélte az egész életét a videóban.

2. A másik videóban egy 20 év körüli sráchoz mentek fel a lakására, aki talán a gitárján játszott valamit, meg ilyesmi, aztán feljött egy haverja is.

Tudom, elég random részletek rémlenek, csoda, ha valakinek ezek alapján beugrik, de teszek egy próbát, hátha.

ma 13:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!