Keresek egy riportert / az általa készített sorozatot, amiben emberek lakására ment fel és készített velük riportot. 2019-2021 körüli sorozat. Mi lehet a címe?
Egy magyar nyelvű "hírportál" Youtube csatornáján láttam korábban néhány videót, de nem tudom ki volt a riporter. Egy 30 év körüli srác készítette a videókat.
Úgy rémlik, mintha valami olyan címe lett volna a sorozatnak, hogy "Felmegyünk hozzátok", de nem találtam így meg. Ha jól rémlik, 2019 körül készültek a videók.
1. Két rész rémlik, az egyikben egy 18 év körüli lányt kérdeztek meg az utcán, talán egy játszótéren beszélgetett vele a riporter, mivel a lány kollégista volt és nem tudták megoldani, hogy felmenjenek hozzá. A lány elég nehéz sorsú volt, kb. elmesélte az egész életét a videóban.
2. A másik videóban egy 20 év körüli sráchoz mentek fel a lakására, aki talán a gitárján játszott valamit, meg ilyesmi, aztán feljött egy haverja is.
Tudom, elég random részletek rémlenek, csoda, ha valakinek ezek alapján beugrik, de teszek egy próbát, hátha.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!