Szerintetek milyen a blogom? Megéri folytatni?
Figyelt kérdés
Még csak egy rész van de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Építő kritikák is jöhetnek. Előre is köszi.
2013. okt. 20. 16:35
1/4 anonim válasza:
"A nyár utolsó napja.... Talán olyan mint a többi vagy még sem? Vártam ez a napot vagy egyáltalán nem? Fogalmam sincs. Van aminek örülök és... "
Ennyi??
Erről még véleményt sem lehet mondani...
2/4 anonim válasza:
hát nem is tudom, nekem így elsőre kicsit szokványos, bár mondjuk egy fejezet alapján nem ítélkezem. Kíváncsi leszek majd a többire :)
MÁs. A kinézeten változtatnék. Mert ez nem egyszerűen szokványos, hanem unalmas. Valamivel szerintem fel kellene dobnod (háttér, színek)
3/4 edemmester válasza:
Eddig nem rossz, de még nem sok a tartalom, így eléggé nehéz ítélkezni felette. Sok sikert! Ha kérdésed van, ha segítség kell, vagy ha van valami ötleted de nem tudod megvalósítani, akkor írj bátran privátban, és szívesen segítek!
4/4 anonim válasza:
Remélem nem veszed sértésnek, amit írni fogok, csak őszinte leszek, és építő jellegűnek szánom a kritikát. Az, hogy megéri-e folytatni attól függ, hogy miért csinálod? Szükséges, hogy olvassa valaki, vagy azért írsz, mert szeretsz írni. Ha az első, akkor nem, ha a második, akkor persze, miért ne? :) DE! Figyelj a helyesírásra és a vesszőhasználatra. Engem nagyon zavart... (pl.: "szobályában; segítessz") Másodszor pedig, szerintem próbáld kicsit beleképzelni magadat a történetbe, mert néhol voltak valószerűtlen helyzetek... Pl 2 éve osztálytársak, de nem tudja a nevét? Ne már... Szóval érted :) Amúgy mindenkinek el kell kezdeni valahol, ahonnan lehet fejlődni.Ha folytatod akkor sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!