Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a blogom?...

Szerintetek milyen a blogom? Megéri folytatni?

Figyelt kérdés

Még csak egy rész van de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Építő kritikák is jöhetnek. Előre is köszi.

[link]

2013. okt. 20. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:

"A nyár utolsó napja.... Talán olyan mint a többi vagy még sem? Vártam ez a napot vagy egyáltalán nem? Fogalmam sincs. Van aminek örülök és... "

Ennyi??

Erről még véleményt sem lehet mondani...

2013. okt. 20. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:

hát nem is tudom, nekem így elsőre kicsit szokványos, bár mondjuk egy fejezet alapján nem ítélkezem. Kíváncsi leszek majd a többire :)

MÁs. A kinézeten változtatnék. Mert ez nem egyszerűen szokványos, hanem unalmas. Valamivel szerintem fel kellene dobnod (háttér, színek)

2013. okt. 20. 17:08
 3/4 edemmester ***** válasza:
Eddig nem rossz, de még nem sok a tartalom, így eléggé nehéz ítélkezni felette. Sok sikert! Ha kérdésed van, ha segítség kell, vagy ha van valami ötleted de nem tudod megvalósítani, akkor írj bátran privátban, és szívesen segítek!
2013. okt. 21. 17:01
 4/4 anonim válasza:
Remélem nem veszed sértésnek, amit írni fogok, csak őszinte leszek, és építő jellegűnek szánom a kritikát. Az, hogy megéri-e folytatni attól függ, hogy miért csinálod? Szükséges, hogy olvassa valaki, vagy azért írsz, mert szeretsz írni. Ha az első, akkor nem, ha a második, akkor persze, miért ne? :) DE! Figyelj a helyesírásra és a vesszőhasználatra. Engem nagyon zavart... (pl.: "szobályában; segítessz") Másodszor pedig, szerintem próbáld kicsit beleképzelni magadat a történetbe, mert néhol voltak valószerűtlen helyzetek... Pl 2 éve osztálytársak, de nem tudja a nevét? Ne már... Szóval érted :) Amúgy mindenkinek el kell kezdeni valahol, ahonnan lehet fejlődni.Ha folytatod akkor sok sikert! :)
2013. okt. 23. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!