Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elszeretném hívni a barátnőmet...

Elszeretném hívni a barátnőmet a 2. randira de mit tegyek? (LENT)

Figyelt kérdés
Tehát, az lenne a kérdésem, hogy legyen csók vagy kézfogás vagy valami? az első randin csak beszélgettünk... De az az igazság hogy én egy kicsit félénk vagyok egy csókhoz. Azt sem tudom hogy hogyan kell :(( Help Please!! 14 éves vagyok

2013. okt. 1. 18:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Hidd el 20 évesen se lesz sokkal jobb, bár annyival igen, hogy nem az első, hanem a sokadik. :)

Szerintem hagyd kialakulni, de mindenre készülj fel. A kezét szerintem fogd meg, és ha úgy alakul, nyugodtan csókold meg.

Hova mennétek randira? Megmondom őszintén, a legjobb randi ilyen esetben a közös filmnézés popcornnal, üdítővel. A horrort javaslom :) Ilyenkor lehetőség van, hogy egymás mellett ülve nézzétek, megöleld, és még sincs kínos csend. Csók is lehet belőle :)

2013. okt. 1. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Ja és a csókot nem lehet tanulni. Csináld lassan, finoman, se nem túl nagyra nyitott szájjal, se nem túl összezárttal.

Nyithatsz apró puszival, kiderül, hogy akarja-e.

Amúgy nem kötelező, ha nem akarod :) 14 éves vagy :)

2013. okt. 1. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!