Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen a bevezetés?

Milyen a bevezetés?

Figyelt kérdés

Írok majd egy blogos történetet, ami egy lány mindennapjairól fog szólni, viszont a kezdés sosem könnyű.. . Legalább háromszor újraírtam, mert vagy unalmas volt, vagy nem érdekes, most nem a legjobb, de eddig ez a legjobb. Elég figyelemfelkeltő?

Sziasztok, üdvözöllek titeket, ha még nem hallottál rólam, akkor most bemutatkoznék: én lennék Mrs. Mindentelcseszek úrnő ivadékának a megtestesített istennője. Csak vegyél be egy normaflore tablettát, és nem csak a hasmenés elcseszettségét fogod elfelejteni, hanem engem is. Talán még hasmenés tabletta se, szükséges hozzá… Elég rád villantanom a colgate max white mosolyomat is, és még az az agyszülemény is elszivárog elmédből, hogy valaha is szóba állj velem egyszer. Csak lehelj csókot orcámra, s mikor szemedbe virít a hatalmas nagy húsos pattanásom rögvest kicentizve a szemüvegem alatt, nem vágysz másra, csak arra, hogy bárcsak ismernél egy vámpírt a Vámpírnaplókból, hogy megigézzen, és hogy elfelejtsd a látványt. Csóró és nyomi lányként tengetem napjaimat a suli retkes folyosóján, ahol az emberek elhullajtott étkezési maradványait szedegetem, csak úgy plusz munkából, mely szükséges számukra a létfenntartáshoz, hiszen ellepné őket a sok retek, amiről nem is tudnak, hogy mind ők csinálják a szemetelésükkel. Mondjuk ha már meglátnak nemhogy a közelembe se jönnek, hanem még szemetelni is elfelejtenek a látványomtól. Ha már az embernevezetű homo sapienseknek nem vagyok benne az életkörforgásukba, hogy tudják, létezem, akkor elég kicsit nyalnom a tanároknak, hogy valaki szeressen.

Talán még is észrevesznek a tanulók. De csak a gyűlölet jut rólam az eszükbe. Mit is várok: nyomoronc kis életemmel minden diák érdemjegyét roncsolom, hiszen az összes gyűjtőmunkát elhappolom előlük. Habár az embert a közösen végzett munka, tagolt beszéd és gondolkozás vonja közre, ezekből egyikre sem ismerek rá, ha ránézek az egyik osztálytársamra. De picsogok én itt, mintha tökéletes lennék, közben még a halott nagymamám térdkalácsa is jobban csábítaná a szemetesben élő guberáló kupeceket. Még nekik is kevesebb ragyájuk díszelegharmadik szemként a fejükön, mint nekem. Most is ahelyett, hogy kezdenék valamit magammal a lapos seggemmel vagyok elfoglalva, ami még így is mindig kilóg mindenből, és az épp elvérző ujjammal ami lerohadni készül a sok vérző sebből. Az isten még egy egyszerű boltban kapható melltöméssel sem áldott meg, nemhogy dús keblekkel, így még azzal se vonhatnám magamra a figyelmet. És most drága naplóm, csak téged tudlak boldogítani, ha még a fajfenntartó Karcsi nevezetű sünömre se tudom felvonni a figyelmet. Vajon hall egyáltalán? Hallani hallhat, csak belekakil az egészbe. Hahó, Helen, hallod te magad? Nem hiszem, hiszen láthatatlan vagyok. De azért anya mondta, hogy Gizella néni puszil.

2013. okt. 1. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz volt végigolvasni...

Sosem beszélsz a valóságban, mindig a "ha"/"ha így, s úgy lenne" van.

Elég furán fejezed ki a gondolataidat, érzéseidet.

Néh az egészbe bele lehet gabajodni a sok "oda-nem-való" résztől.

Van egypár helzesírási és vessző hibád, de nem vészes.

Ennek az egésznek se eleje, se vége.

2013. okt. 2. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!