Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Megéri folytatni?

Megéri folytatni?

Figyelt kérdés
[link] Változtassak valamin? Szerintetek milyen a blogom??

2013. szept. 22. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem tetszik a történet csak a betűtipuson változtass
2013. szept. 22. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:
még olvashatatlanabb lett ettől a betűtipustól (1.válaszoló vagyok)
2013. szept. 23. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem eléggé sablonos és lerágott már ez a "gimis leszek, kezdjünk hát naplót" téma. de mindegy, ez most mellékes.

a fogalmazási stílusod nagyon gyenge, mondanám azt, hogy tucat módon írsz, nincsen saját írás technikád. de sok könyvet elolvasol, akkor majd rájöhetsz, hogy milyen a te stílusod, és pár év múlva már nagyon szépen tudsz majd fogalmazni.

elolvastam az első bejegyzést, és még csak két (nagyobb) kikötésem van:

1. nagyon rövid ez egy fejezetnek. a történetekben több oldalnyi részek is vannak, a tiéd max. fél oldalas lehet.

2. nagyon hamar váltassz témát, mondhatnám úgy is, hogy nagyon keveset beszélsz valamiről. alig emésztem meg, hogy mit mondtál, te már másról is beszélsz. azt tanácsolom, hogy bonts ki mindent, elemezd, írd le, rágódj rajta, így még a szöveg is hosszabb lesz ;)

és sok sikert a gyakorláshoz!

2014. febr. 9. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!