Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Kázmér és Hubából mit...

A Kázmér és Hubából mit gondoltok Kázmér szüleiről?

Figyelt kérdés

A Jubileumi válogatásban Watterson megemlítette, hogy voltak olyan rajongói, akik szerint Kázmér szülei nem is olyan jók, sőt szeretetlenek. Míg Watterson azt állítja, hogy ők jó szülők.

Ez számomra érdekes volt. Én úgy látom, hogy Kázmért nagyon elkényeztették, és akkor kezdtek el sopánkodni, amikor látták, hogy miket csinál / csinált az a gyerek. Volt olyan képsor, melyben Anyu kérdezte, hogy nem bánta-e meg, hogy elvállalták Kázmért, mire Apu visszakérdezett, hogy ő megbánta-e.

2013. szept. 18. 14:36
 1/1 anonim válasza:
szerintem hanyagok voltak simán. elég sok kázmér és hubát elolvastam, de valahogy mindig az jött ki a szülői párbeszédekből, hogy nem figyelnek rá. Pl. sokszor volt olyan, hogy az anya mosogat, rá se néz a gyerekre, az apja meg újságot olvas, és ilyen fejet vágnak kázmér agymenéseire, hogy... "na mondjad... -.-"
2013. szept. 18. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!