Boros, Bochkor, hiányozni fognak?
Figyelt kérdés
Vagy lehet hogy tovább alkalmazzák őket?2009. nov. 1. 19:55
2/7 anonim válasza:
Ha megszünikm a bumeráng teljesen magyar rádió nélkül maradok.Külföldön élek, és minden reggel a bumerángot hallgatom. a kocsiba és a munkahelyemen már csak német rádió van. ök akiken egész reggeli alatt nevetek. Ha nem lesznek többet nekem nagyon fognak hiányozni.
Persze kinek a pap kinek a papné.
3/7 anonim válasza:
nekem nem hiányoznának, de a rádió igen
4/7 anonim válasza:
Magát a műsort (Bumeráng) - noha ritkán hallgatom - sajnálom, ha megszűnik, de a Sláger Rádiót nem. Sőt, a Danubiust sem.
Miért nem adtak be olyan pályázatot, amivel nyertek volna?!
5/7 anonim válasza:
én nem hallottam sokat erről a cirkuszról, de a kérdésre válaszolva nekem nem fognak hiányozni. rise fm-et hallgatok
6/7 anonim válasza:
Nem hiányoznának. Ahogy a Danubius és a Sláger sem, miután egyiket sem hallgatom. Nem az én ízlésem.
7/7 anonim válasza:
Hát azt mondják magukről istenek,akkor miért nem csinálnak valamit? Egyébként voltak jó megmozdulásaik,de ettől az sms beolvasástól hogy : sziasztok istenek-a világból ki tudtak kergetni :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!