Viszlát Danubius! Hiányozni fogsz. Nektek is?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 23:25
1/15 anonim válasza:
A Sláger jobban! De nagyon birom mikor kérdés nélkul selejt dontéseket hoznak, jujj de szeretem az ilyesmit...
2/15 anonim válasza:
Amennyire én hallgattam a danubiust, arra jó lesz az új is.
4/15 anonim válasza:
danubiuson nőttem fel :(:(:((::( hallgatom most is és sírok
5/15 anonim válasza:
Persze hogy hiányozni fog Főleg a reggeli pirítós Balázs meg Jani amit alkottak az egyedi wolt :D :(:( ha rádiót hallgattam az biztos hogy a danubius wolt :( és így utolsónap wégig hallgattam. :D wagyis mág csak fogom.
7/15 anonim válasza:
Nekem még a 90-es években volt szimpatikus a Danubius, utána nagyon sokat változott hátrányára, az új, megváltozott Danubius nem fog hiányozni, ami még a 90-es években volt, az már majdnem 10 éve hiányzik. Az új arculatát nem szerettem, a régit igen, de azt nem őrizték meg a 90-es évek után.
8/15 anonim válasza:
vége :( Nagyon szomorú vagyok....
9/15 anonim válasza:
Megleszek nélküle is. Eddig sem hallgattam.
10/15 anonim válasza:
Lesz@rom a Danubiust és a Slágert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!