Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Jól döntöttem? Bunkó voltam?

Jól döntöttem? Bunkó voltam?

Figyelt kérdés
Régebben rengetek barátnőm volt, de mostanra már megváltoztak. De találtam magamnak egy nagyon jó havert:) Mindig együtt vagyunk, szórakozunk, beszélgetünk stb... Tegnap kimentem vele a játszótérre, és megláttam a régebbi barátnőimet. Beszélgettem a haverommal, mire a régi legjobb barátnőm odahív hozzájuk. megkérdeztem mit akar, és azt mondta hogy legyünk újra bárátok, meg hogy "befogadnak a bandájukba". Nagyon szerettem volna megint velük lenni, de a haverom is hívott:/ Nem tudtam melyikőjüket válasszam, de végül is a haveromat választottam:) Csak az a baj, hogy beszóltam a csajnak, hogy hagyjon békén, és már vele soha nem fogok barátkozni. Kb ez, csak kicsit durvábban:/ Ez azért volt, mert egyszer régebben megbántott valamiért. 13L haverom fiú, 13 ő is:)
2013. szept. 1. 16:58
 1/2 anonim ***** válasza:
én szerintem jól döntöttél
2013. szept. 1. 17:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. szept. 1. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!