Hogy tudom beállítani, hogy ne lássák ha valakinek ismerőse vagyok?
Figyelt kérdés
Azt hol és hogyan lehet beállítani, hogy az emberek ne lássák, hogy kinek vagyok az ismerőse?Tehát van egy ember akinek be vagyok jelölve és ha megnézik neki az ismerőseit akkor engem ne lehessen látni, hogy én ismerem azt a személyt..2013. aug. 31. 22:24
1/2 anonim válasza:
Azt te nem tudod beállítani, csak az, akinél be vagy jelölve.
Te annyit tudsz tenni, hogy a saját adatlapodat, ha megnézi egy idegen, akkor senki ismerőst ne lásson, és ha ismerős nézi meg, akkor ő csak a közös ismerőseidet látja.
Ehhez azt kell beállítani, hogy "Csak én".
Az ismerősöd viszont ha nem így állítja be, akkor akár mindenki láthatja az ő adatlapján, hogy te az ismerőse vagy, ebbe te nem tudsz beleszólni.
2/2 anonim válasza:
Nem lehet. Ha tudod hogy két ember ismerősök, te pedig az egyiknek ismerőse vagy de nem írja ki, a másikat mint közös ismerőst, akkor mind a kettejüknek le van tiltva az ismerősök mutatása. Pl van A és B te A ismerőse vagy, és tudod hogy A B-bel ismerősök. B-nek nem vagy ismerőse. Feldobja neked a face B-t mint javaslatot és bár látsz közös ismerősöket, A-t nem látod közte Ez azért van, mert A-nak és B-nek egyaránt ki van kapcsolva az ismerősök mutatása. Közös ismerösként csak azok látszanak, ahol az egyik félnek nyilvános az ismerőslistája. Ahol egyiknek sem, ott nem látszik, hogy ők ketten ismerősök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!