Van valakinek (Graco) bázistalpas gyerekülése? Nem tudom beállítani, hogy feküdjön benne a 7 hetes babám! :- (
Figyelt kérdés
A talpat csak azzal a 2-3 fokozattal lehet a lábon állítani az ülés magasságához? Mert az sajnos nem elég, a fejrész túl magas és a gyerek teljesen ülő pozícióban van és félrecsuklik a feje:-( Nagyon rossz nézni, mert így nem tud pihenni ha valahová megyünk!2013. aug. 28. 20:50
1/10 anonim válasza:
nekünk van, de nem volt ilyen gond. Az újszülött szűkítő tartotta rendesen.
2/10 A kérdező kommentje:
De a fejét nem tartja! Nektek is ült, nem feküdt? Mert ha talp nélkül rakjuk be, akkor el lehet dönteni, de így nem:-((
2013. aug. 28. 21:32
3/10 anonim válasza:
Nem tudom nektek milyen van pontosan, a mienket nem lehtett dönteni, de nem is kellet, nem teljesen feküdt, de nem is teljesen ült.
4/10 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van(bázistalp+hordozó).Már a 2. kicsink használja,de nálunk nem volt ilyen gond.A talp hátsó(az ülés háttámlájához közelebbi)részén van egy-a miénken-piros gomb,ami tekerhető.Ezzel magát a talpat megtudod emelni(az ülés háttámlája felőli részen)ezáltal a másik oldal lejjebb kerül,így a hordozó "fekvőbb" pozícióba kerül.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Sajnos nem találtam piros gombot:-(
2013. aug. 29. 19:22
6/10 anonim válasza:
írd meg, hogy milyen graco hordozó mert több féle van.
7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ez egy régi és valóban nem állítható:-( Egy pléddel megemeltük a támla felöli oldalát, mást nem lehet csinálni. Köszönöm szépen.
2013. szept. 2. 11:38
8/10 anonim válasza:
ez így nem tűnik biztonságos megoldásnak, inkább egy új hordozó kéne.
9/10 A kérdező kommentje:
Ez a hordozó alatt van és ugyanúgy be van övezve. Most vettem a Teszveszen:-(
2013. szept. 3. 19:49
10/10 anonim válasza:
de attól még az nem biztonságos a pléd az puha. Hazsnáltan nem szabad gyerekülést venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!