Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valakinek Graco Junior...

Van valakinek Graco Junior Maxi gyerekülése? Meg vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 29. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi másfél éve vettünk ilyet, igazából nincs bajom vele, de nemrég itt olvastam, hogy nem jók a tesztjei.
2012. jan. 29. 21:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is pont ez a gondom vele.

Kinéztük, tetszik, az ára is jó, viszont láttam a tesztjeit és elbizonytalanodtam.

Viszont sok gyerekülés nem is szerepel ezen a teszten. Azokkal mi van?

Fogalmam sincs mi alapján válasszak :(

2012. jan. 30. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Pont gyerekülés vásárlás előtt állok én is. Őszintén szólva minél tovább keresek, annál kevésbé tudom, hogy mit vegyek.

Azért írok, mert pont tegnap láttam a 2011-s ADAC tesztet, ahol pont ezt az ülés tették nem ajánlott kategóriába, de nem olvastam végig, itt a link, hátha segít.

[link]

2012. jan. 30. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Sok ülés tetszik, aminek nincs is tesztje, azokat nem merem megvenni. A Nania-t sokan lehúzzák, hogy nem jó, de átlagos teszteredménye van, ami középmezőnynek számít, szemben sok más üléssel, amelyeknél azt sem lehet tudni, hogy megbízhatóak-e.

Nekem ráadásul dupla gondom van, két ülést kell vennem és sajnos nem tudok megvenni két drágát. Szívem szerint az STM ülést venném, de nem tehetem. Alsó hangon 40 ezer az ára de üzletben majdnem 60-at is elkérnek érte.

Nekem ez tetszene:

[link]

2012. jan. 30. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Még mindig én :-))

Most lesznek babás hetek a Corában, lesz akciós gyerekülés is, neten van szórólap, nézd meg. (Szerintem az Auchan is mostanában tart majd babás akciókat, majdnem egyszerre szoktak akciózni a Corával)

2012. jan. 30. 16:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, a nem túl jó teszteket én is olvastam.

A bevásárlóközpontokban található ülésekről nem sokat tudok, de majd megnézem azokat is.

Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy minél többet nézegetem őket, annál kevésbé tudom, hogy milyet vegyek.

Találtam több olyat is ami tetszene, de nincsen tesztje. Most meg merjem venni v. ne?? Nehéz kérdés.

2012. jan. 30. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!