Hogyan lehet Android TABLET-re ékezetes betűket beállítani? Maga a tablet nyelve magyar, viszont sem a tok billentyűzete, sem a virtuális billentyűzet nem tud ékezetes betűket produkálni. Van valakinek használható megoldása?
Köszönöm a válaszokat...
Ez a virtuális billentyűzetnél tényleg megoldja a problémát. De hogyan lehetséges ugyanez a külső billentyűzeten? (Van a tablethez egy billentyűzetes tok, és azon a hosszabb billentyű-lenyomás csak betűismétlést eredményez...)
Hátha segít valakinek... valahol erre az esetre az Anysoft Keyboard progit ajánlották. Nekem nem jött be, sehogy sem sikerült ékezetet előcsalogatnom vele.
Viszont a 220volt.hu ahol vettem a billentyűzetem utólag segített:
"Németh Ferenc
augusztus 22., 17:23
Tisztelt 220volt! Most a héten, 18-án vettem egy Blue Line USB-s tokos magyar tablet billentyűzetet a WEST END-ben lévő üzletben (gyári szám: u5714034). Tanácsot kérnék a beállításhoz. Nem működnek a magyar ékezetes betűk sehogy sem. Valami segédprogramhoz kell folyamodni lehet, de a fórumokon ajánlott AnySoft Keyboard-al sem sikerült életre keltenem az ékezeteket... Sógoromnak is van egy teljesen más tabletje, szintén kapott egy billentyűzetet (máshonnan) az sem kezeli az ékezeteket... Ötlet?
1TetszikTetszik ·
Németh Ferenc
220volt Kedves Ferenc!
Az External Keyboard Helper programot ajánljuk amennyiben készüléke nem támogatja alapból az ékezeteket.
Üdvözlettel: a 220volt.hu csapata
Mégsem tetszik · Válasz · 1 · augusztus 26., 13:44
Németh Ferenc Köszönöm, sikerült! Letöltöttem az ingyenes demo verziót, de a beállítésokkal is kellett szórakozni egy keveset. Remélem ha kihúzom töltésmiatt, aztán is jó lesz.
Tetszik · augusztus 26., 19:59
Németh Ferenc Kikapcsolás, kihúzás és bedugás után is tökéletes. Tehát ez egy valóban működő megoldás. Habár nem tudom a demo verzió itt miben nyilvánul meg, minden működik úgy tűnik."
"External Keyboard Helper programot ajánljuk amennyiben készüléke nem támogatja alapból az ékezeteket..."
Szia!
Szeretnék tőled segítséget kérni.
Ugyan ott vettem a billentyűzetet, de nem akar működni a "@" tudnál nekem segíteni, hogy mit állítsak be rajta?
Köszönöm.
Geri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!