Budapesti Vidámpark játékai biztonságosak?
Ami azt illeti én a Vidámparkban minden játéka közül csak az izgalmas, és félelmet keltő játékokra ülök fel.
A T-Rex, Torony, Titanic (vagy nem tudom, hogy a helyén lévőt, hogy hívják de amikor 2 hajó forog), Circus, Top Spin 2 és társait rendszeresen látogatom, mivel ezek a kedvenceim.
Viszont, ha nagyon félős vagy, akkor a T-Rexet először nézd meg jól pontosan, hogy is mozog mivel olyan, hogy 15-20 centikre van a fejed a földtől, mikor fejjel lefele vagy, és még úgy forgat fel-le, jobbra-balra stb. szóval ez tényleg ijesztő tud lenni.
A Top Spinen én is eléggé féltem mikor láttam mert, mi van, ha leszakad, meg hasonló... nos felszálltam (9 évesen először) és imádtam, egy másodpercig nem féltem :)Szóval, egyik játék sem veszélyes, biztonságos, hiszen, ha nem lenne az, akkor nem üzemelhetnének (minden szezon előtt ellenőrzik). Szóval, ha csak ez tart vissza akkor pattanj be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!