A budapesti strandokon sok cigány van?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel mennénk strandra itt Budapesten. Ezek jönnek számításba:
- CSILLAGHEGYI STRAND
- PALATINUS STRAND
- PASKÁL STRAND
- PÜNKÖSDFÜRDŐI STRAND
- RÓMAI STRAND
(Strandra mennénk, nem fürdőbe, mint a gellért). Az a kérdés hogy sok cigány van? Nem vagyok rasszista, csak nem érezzük magunkat jól közöttük, meg ha már többezret fizetek belépőért, akkor ne raboljanak ki. Tudtok esetleg más jó strandot, esetleg még ha nem is Budapesten, de annak kb 20 km-es körzetében? (Mindenképpen tömegközlekedéssel megyünk.) Ceglédre szoktunk járni, csak messze is van, meg drága is utazással.
2013. aug. 19. 16:41
1/3 anonim válasza:
A Római Strand fantasztikus hely, sokat járok oda, nem nagyon találkoztam ott egyel sem :)
2/3 anonim válasza:
Ami ingyenes ott vannak !!! Minél magasabb a belépő annál tisztább !
3/3 anonim válasza:
Sajnos mindegyikben, amit felsoroltál ott vannak. A pünkösdfürdőit nem ismerem egyedül. A legfertőzödtebb a Palatinus és a Dagály. A rómain is vannak dögivel. Ám, amin meglepődtem, hogy ma a Csillaghegyin voltam és láttam jópárat, ami eddig nem volt jellemző, sőt a kiengedő és beengedő ember is cigány volt. Hangoskodtak, kihívóan méregették a nőket és be voltak baszva. Én be sem engedném őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!