Meddig lesz még nyitva a budapesti vidámpark?
Figyelt kérdés
Tényleg bezárják majd végleg?2013. aug. 19. 10:23
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt én is olvastam, csak nem tudom, mennyire hiteles az az infó, hogy végleg bezár. Illetve az, hogy költözik-e, és ha igen, hová, mikortól?
2013. aug. 19. 12:43
3/5 anonim válasza:
szia a testvérem a vidámparkba dolgozik...... a hely télleg befog zárni én is nagyon szomorú vagyok emiatt de fel a fejjel addig még mehetsz.. de nem fog elköltözni sajnos.. végleg csődbe ment az a hely :(
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Sajnos már nem fogunk tudni menni, mert pont szeptember végéig vagyunk külföldön (férjem munkája miatt). Amit a legjobban sajnálok, az az, hogy a két kicsi fiam már nem láthatja, hol "buliztak" a felmenői évtizedeken át... :(
Azt nem tudod esetleg, hogy felépítik-e máshol?
2013. aug. 20. 16:59
5/5 A kérdező kommentje:
Illetve azt látom,hogy nem költözik, de talán vki vmi hasonlót megalkot azért hamarosan. Remélem..
2013. aug. 20. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!