Valaki írt már naplót blogon? Érdemes lenne hozzákezdenem, persze nevek megváltoztatásával?
bár mindenkinek elküldtem a bevezetőt privátban, azért, ha valakit mégis érdekelne, és van kedve elolvasni a bevezetőt, akkor elküldöm:
Bevezető- My public diary
Amikor megkaptam a levelet, szinte kiugrottam a bőrömből: Felvettek a Czinege Zsolt Művészeti Gimnáziumba! Ez egy nagy álmom volt, és éppen ezért nem is gondoltam másra csak a jó dolgokra: rengeteg barátnő, és egy csomó srác, akiknek én kellek. Népszerűség, boldogság, szerelem, csupa móka, kacagás... *belassul a zene, csak mélyül és mélyül tümdümddümdümmm.... és leáll*. Hirtelen a hideg járt át és megborzongtam. Ez egy olyan érzés, mint amikor valami csodálatosat álmodsz, csiripelnek a madarak, süt a nap és épp a szőke herceggel vagy, minden úgy megy, mint még soha, nincs lehetetlen, kezded elhinni... Csrrrrrrrrrr!! Megszólal az ébresztő. Próbálsz visszaaludni, és újra ezekre a csodás dolgokra gondolni, újra előhozni a gondolatot, de nem megy. Mert már nem lesz olyan, mint azelőtt. Felébredtem az álmodozásból, megszűnt a tökéletes élet gondolata és kételyek merültek fel bennem. Konkrétan sulikezdés előtt pár héttel elszállt a köd. Felébredtem az álomból és megborzongtam. Ugye nem? Ugye nem ismétlődik meg a tavalyi év, amikor szinte teljesen egyedül voltam? Amikor a depresszió kellős küszöbén néztem mások boldogságát, miközben belül majdnem összeestem? Mikor kiderült, hogy a legjobb barátnőm egy ócska cafka és senkiben nem tudtam már bízni? Az elmúlt már, a gimi egy új lehetőség, új élet, nem történhet meg. Vagy mégis? Nem lehetek egy kis szürke egér, akin csak átmennek, mert meg sem látják. Vagy közröhej tárgya, akit mindig örömmel szívatnak és szinte a mindennap részévé válik az örökös bénázása. Minden az első benyomáson múlik. Csak egy lehetőségem van és nem hibázhatok. Ha ezt elrontom, mindennek lőttek!
Vajon hogyan boldogulok egy teljesen új környezetben? Sikerül-e új életet kezdenem és lezárnom a múltat? A blogomból, amely mindig új tartalommal bővül, megtudhatod mindezt!
elkezdtem a blogot :)
publicdiary4.webnode.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!