Valaki írt már naplót blogon? Érdemes lenne hozzákezdenem, persze nevek megváltoztatásával?
Figyelt kérdés
Nem tudom lenne-e rá igény. Szerintem az emberek jobban buknak az igaz sztorikra, nem? Mivel a neveket megváltoztatnám bajba nem kerülhetnék. Írt már valaki így? Vagy van fenn a neten ilyen blog? Bocsi a sok kérdés miatt, az értelmes válaszadóknak megy a zöld pacsi ;)2013. aug. 17. 12:20
1/13 A kérdező kommentje:
jah és 14/L
2013. aug. 17. 12:27
2/13 anonim válasza:
szia :)
Igen, szoktak ilyen blogokat írni, bár nem sűrűn. Biztos olvasnák az emberek :)
Szerintem kezdj neki a blogodnak és sok sikert hozzá! :)
3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld :) és melyik oldalt ajánlod egy kezdő blogolónak?
2013. aug. 17. 15:56
4/13 anonim válasza:
szia. szerintem is nyugodtan belekeydhetsz. én a blogspot-on (bloggeren) készítenék blogot, ott a legegyszerűbb ;)
5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld :)
2013. aug. 17. 21:46
6/13 anonim válasza:
Ha elkezded írni akkor küld már át a linket! Én szívesen olvasnám :D
13/L
7/13 anonim válasza:
Nekem is elküldhetnéd majd a linket :)
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatást, nem tudom, hogy közületek írta-e valaki a privit, mert kettőt is kaptam :) Szeptemberben kezdeném el, addig megcsinálnék egy-két dolgot rajta, amit most megtudok, szeptember elején pedig nyilvánossá teszem. Most ha nem baj még nem adom meg a linket, mert még kicsit bénácska szegény :D Ha valakinek van bogja, küldje el, szívesen megnézegetném és likeolnám hálám jeléül :D És megy a zöld pacsi is :)
2013. aug. 18. 16:18
9/13 A kérdező kommentje:
jah és végül webnode-on regiztem és ott nyitottam blogot, mert a másikat nem tudtam áttekinteni xD
2013. aug. 18. 16:19
10/13 anonim válasza:
A 6/-es válaszoló vagyok
Sok sikert a blogodhoz és el ne feledd a linket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!