Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a blogomról?...

Mi a véleményetek a blogomról? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Elkezdtem egy One Direction-os fanfictiont-t.Nem tudom h folytassam -e ez a linkje: [link]

Olvassátok léci és mondjátok meg h folytassam e.Köszi

2013. aug. 15. 11:25
 1/9 Dorci/Anna válasza:
Szia! Az alapötlet jó viszont, a blogodra tehetnél Feliratkozás modult, fejlécet, hogy egy kicsit hívogatóbb legyen a blog. Ha nem megy egyedül a fejléc elkészítése szívesen megcsinálom. Küldj üzit. :D
2013. aug. 15. 16:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia.Köszönöm.Írtam üzit :)
2013. aug. 16. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, hogy ezt mondom de halvány fogalmad sincs a blogolásról.

Az alapötlet sablonos. Apuci vagy anyuci új munkát kap és a család költözik Londonba. SABLON!

Aztán figyelhetnél arra, hogy az első rész( nevezzük így, mert fejezetnek igencsak rövid) még fejezetként van publikálva, míg a második már rész.

A szereplők magyarok, hisz Nyíregyházán élnek (gyanítom te is), de mégis angol nevük van. Kérdem én: MIÉRT???

Másik probléma, amire már utaltam, hogy rövidek a részek, semmi leírás csak felesleges párbeszédek, amiknek semmi értelme. UNALMAS!

A központozás szó mond neked valamit? Megérzésem szerint nem. Először is állítsd sorkizártra a szöveget. Párbeszédek elé nem kötőjelet, hanem GONDOLATJELET teszünk. Az írásjelek mögé ( elé nem kell) szóközt nyomunk!

Néhány hibád:

Elírás:

"Nem hiszem el, hogy tehettetek ilyet vele??-ordítoztam majd a szobámba rohantam és teljes erővel becsaptam az ajtóm. "

* velem

+ elég egy ? is, mert mindenki ismeri, tudjuk mit jelent,

+ szóköz stb...

"-Kaptam egy ajánlatot egy másik cégnél, ahol nagyon sok pénzt lehetne keresni-mondta"

* Javítva

– Kaptam egy ajánlatot egy másik cégnél, ahol nagyon sok pénzt lehetne keresni – közölte velem, mire teljesen ledöbbentem.

Mondjuk, csak egy példavolt.

A párbeszédek végére (ahogy én az előbb)mást is írhatnál, mint a mondtam, kérdeztem, jelentette ki.

A 2. részről inkább ne is beszéljünk. A lány sírni kezd, az 1D egyik tagja megkérdezi tőle, hogy miért, sőt később ismét egymásba futnak. Tényleg teljesen valóságos.

Egyébként a sztori főszereplője Harry lenne, ugye? Már csak a Twix miatt is. Elcsépelt trükk.

De mindezek még el is kerülnék a figyelmemet, írogass csak nyugodtan, nem érdekel.

De ez, illetve ezek:

Ennyi lenne az 1.rész :D Holnap után 2. rész de sztem komi határ lesz mert NEM magamnak írom!!!Puszi <3

Ennyi lenne a 2. rész :D 2 komi után kövi

Akkor mégis kinek írod? A nem létező olvasóidnak??? Valaki kényszerít, fegyvert fog a fejedhez?

A kommenthatár a legalacsonyabb része a blogolásnak. Azért írj mert szeretsz, nem azért mert mások azt mondják.

Egyébként pedig szerintem hagyd a fenébe az egész blogot, mert semmi értelme. Először találj ki valami egyedit és lehetőleg ésszerű történetet, s aztán kezdj csak írni.

Ha az ötlet megvan, rendelj egy fejlécet vagy szerkessz ha ahhoz van tehetséged. Rakd ki a szereplők (egyforma méretű) képeit, írj rövid ismertetőt, kérj link cserét néhány népszerűbb írótól. S ha mindezekkel megvagy kérj tanácsot egy kritikákkal foglalkozó oldaltól( hidd el könnyű lesz találni).

2013. aug. 16. 18:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a második válaszolónak is :) Igazad van, bár kettő dologban nem értek egyet.Azért írom ki, hogy nem magamnak írom, mert én már más blogoknál tudtam, hogy olvassák, de lusták kommentelni.A másik pedig az az, hogy mindenki hibázik és senki sem tökéletes, mindenki elgépelhet valamit.Köszönöm, hát majd meglátom, hogy folytatom -e.Most a barátnőmmel kezdtünk el egy másikat.Linkje: [link]
2013. aug. 17. 10:32
 5/9 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak pedig még azt üzenem, hogy nem Nyíregyházán élek, hanem Rémen, de az egy kis falu és sokan nem tudják hol van.Nyíregyháza (ha Magyarországról kéne választani) akkor szerintem egy gyönyörű hely:) A főszereplő pedig nem Harry.A twix azért jött, mert én imádom és bárhol vásárolok mindig veszek.
2013. aug. 17. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok!

Az elgépelős részt nem is bántásból írtam, csak fel akartam hívni a figyelmedet, hogy figyelmesebben s többször olvasd át az adott részt, mielőtt publikálnád.

A kommenthatárról még mindig ugyanaz a véleményen, undorító. Ha igényes és mindenekelőtt egyedi történetet írsz nincs szükséged könyörgésre, mert az olvasók írni fognak. Meg kell fognod őket valami különlegessel és meglásd írnak majd!

A Twix miatt bocsi, én is imádom, de kiábrándító látni, hogy minden második blogon így jönnek össze.

Nyíregyházáról pedig szintén eltér a véleményünk, bár lehet csak azért, mert elég közel lakom hozzá.

A barátnőddel közös bloghoz megint csak ugyanazokat tudnám tanácsolni, de nem ismétlem magam.

A legfontosabb: hosszabb részek ( 3-4-5 oldal körül, leírással persze) és tessék visszavenni a tempóból! S csempésszetek bele valamit, ami egyedivé teszi, mert így nem ragadjátok meg az embereket! És tessék ügyelni a központozásra, egy rendezett blogot sokkal élvezhetőbb olvasni.

Remélem nem bántottalak meg, bár kicsit talán szigorú voltam. Mindenesetre sok szerencsét a blogoláshoz, csak fogadd meg, amiket írtam és olvass sokat!

Ui: Örülök, hogy végre nem egy olyan bloggerinával van dolgom, aki képtelen elfogadni a kritikát.

Még egyszer sok sikert!

2013. aug. 18. 19:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod 2. és egyben 3. Válaszoló, sokat segítettél:)
2013. aug. 19. 00:14
 8/9 anonim ***** válasza:

én is nemrég kezdtem el egy sztorit, bár az én történetemben Zayn nem híres, csak egy srác :) nem tipikus love sztori lesz, más köré építem a cselekményeket majd :) [link]

amit javasolni tudnék neked az az, hogy kevesebb párbeszéd legyen, és több leírás. nekem is mindenki ezt tanácsolta, és rájöttem, hogy igazuk van!:) minden részletet írj le, hogy pl megfogta a kezed, és te mit éreztél, mit gondolták közben, fejtsd ki, olyan hosszan ahogy szeretnéd, had tudjon meg mindent az, aki olvassa. továbbá könnyebben bele lehet élni így magad, és nem tűnik majd összecsapottnak másoknak sem :) én nem szoktam ilyeneket olvasni, egyedül a Dark-ba kezdem bele nemrég, és abból is lehet tanulni. a csajszi nagyon jól leírt mindent, tökre oda tudod képzelni magad :)

sok sikert!:)

2013. aug. 27. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:

ja! és ne félj "megnyílni" magad előtt!:) nem tudom hány éves vagy, de bátran írd le, pl egy csók "menetét". aprózd ki az ilyen dolgokat is nyugodtan, nem kell szégyellni, mind fantáziáltunk (vagy aki nem az majd fog) ilyenről :D

8as voltam.:)

2013. aug. 27. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!