2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. aug. 11. 15:19
4/10 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok:)
Köszi, hogy írtál:)
2013. aug. 11. 15:39
5/10 anonim válasza:
Első látásra nekem nagyon bejött, de aztán ahogy haladtam lejjebb nekem kicsit durva.. :)
Szerintem, fontos, hogy egy bloggerina okos legyen, és ne csak a legújabb divatról tudjon írni..hát a tied nem egy mindennapi blog..de azért finomíthatnál rajta egy kicsit. :)
(a csúnya szavakat mellőzném)
6/10 hamutartóxmadafaka válasza:
nem vagy te egy kicsit depis?amúgy nem rossz követlek.
7/10 anonim válasza:
szerintem a téma jó, bár mostanában nagyon sok mindenkinek hasonló van. én nem szeretem a depis blogokat de a külseje bejön:)
8/10 A kérdező kommentje:
Nem is az hogy depis vagyok csak mikor rossz kedvem van akkor Tumblr-zök. Valahogy ezzel adom ki magamból a "rossz kedvet".:):D
Nagyon köszönöm a válaszokat!:)
2013. aug. 17. 18:40
9/10 anonim válasza:
nekem tetszik. be is követtelek:D
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:):D
2013. aug. 24. 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!