Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tapasztalatok Gardalandról?

Tapasztalatok Gardalandról?

Figyelt kérdés
Hamarosan Olaszországba utazunk 4 napra, és ebből az egyik napon Gardalandban leszünk. Valami tapasztalat? Esetleg kedvenc hullámvasút? Illetve mennyire nagy maga a terület?
2013. aug. 12. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Visszajárók vagyunk Gardalandba! Szerintem az egyik legszuperebb vidámpark Európában.

A terület elég nagy, főszezonban előfordulhat hogy olyan sokan vannak, hogy nem tudod végigjárni, mert 30-60 perces várakozási idők is lehetnek az attrakciókra.

Múlt héten voltunk, akkor szerencsénk volt, megúsztuk 5-25 perces várakozásokkal.

Bent lehet venni expressz jegyet, ha látod hogy sokan vannak, így meggyorsíthatod. + ha nem akarsz erre költeni van lehetőség csak 1-1 attrakcióra azonnali belépőt venni 3 euróért.

Mi alapjáraton 2 vagy 3 napos belépővel kezdünk, de ha nem ülsz fel mindenre, vagy ügyes vagy és jól megtervezed az útvonaladat akkor elég lehet egy nap is, mert 10-23-ig nyitva van.

Zárás előtt ne felejts el odamenni a Ramses-hez megnézni a showt! :)

Vannak nagy hullámvasutak, a kedvencem a Raptor. Ezt semmiképpen ne hagyd ki, nagy élmény!

A Blue Tornado is nagy, de arra nem ültem fel, nekem túl "csavaros"-nak tűnt. :)

Gyerekkel a Mammut hullámvasút kihagyhatatlan. :) Felnőtteknek is szuper.

A Magic Mountain is jó hullámvasút, bár az rövidebb de nagyon szeretem.

Ha gyerekkel mész figyelj arra, hogy mindenütt meg van szabva hogy 100-120-140centitől lehet felmenni. Bemondják olaszul és angolul minden attrakciónál de ki is van írva a bejáratnál. Ezt figyeld mert nem éri meg 20 percet várakozni azért hogy kiküldjenek.

Vegyél el egy térképet a pultról belépéskor (bár mi a pénztárnál is kaptunk és a parkolóban is), és próbáljatok logikus sorrendben haladni mert nagy a park.

Kajálni a Aladino-t ajánlom, finom a lasagne. :) Vagy a Blue tornado-nál a hamburgeres is jó. A Bacon burger elég jó.

Meg majd ha kaptok kupont a pénztárnál nézzétek meg hova jó, ezek mindig változnak, de tök jó kedvezmények szoktak lenni kajára/italra.

Ha négy napra mentek, akkor Movieland is beleférhet+Caneva, ami egy élményfürdő. Ez 1-1 nap. Mivel egy cég, olcsóbb a belépő ha olyat veszel hogy 2 nap 2 park.

Ha megírod hogy gyerek vagy felnőtt megy, leírom hogy mik a kihagyhatatlan showk és attrakciók Gardalandban.

2013. aug. 13. 10:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, minden benne volt amit tudni szerettem volna! :)))
2013. aug. 16. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!