Szerintetek jók a romkocsmák? Mik a tapasztalatok? Érdemes elmenni ilyen helyre? És könnyű ott ismerkedni egy fiatal lánynak?
Érdemes, mindenképpen, különleges élmény. Kellemesen csalódtam bennük, többet is kipróbáltam a Romkocsmakalauz megvásárlásával. Vannak szolidabbak mint pl. a Pirítós.
Ha esti bulikba mész ott biztos lesznek új ismeretségek.
Mindenképp érdemes (in my opinion)ellátogatni ilyen helyekre, vagy helyre, legalább egyszer.
Én személy szerint nagyon szeretem az ilyesfajta kocsmákat, leginkább azért, mert kedvezőbbek az italárak, és nem mellékesen nagyon hangulatosan vannak berendezve.
Ismerkedni úgy gondolom, hogy épp annyi esély van mint bárhol máshol. A helyzeten talán annyi könnyítést találhatsz, hogy egy romkocsmában nem biztos, hogy tolonganak az emberek, s így jobban fel lehet mérni a felhozatalt, már ha ismerkedés alatt ezt érted.
Egy fiatal lánynak mindenhol könnyű ismerkedni, ha akar!
Ellenben semmilyen szórakozóhelyi ismeretség nem valami tartós, általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!