Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalatok vannak a...

Milyen tapasztalatok vannak a WestEnd-es 4DX moziról?

Figyelt kérdés
Aki volt már, vagy ismerőse volt és mesélte neki, milyen ez a 4DX? Tudom, hogy szél, vízpermet, stb az effekt, de a kérdésem az, hogy megéri annyi pénzért? És jól működnek benne a dolgok? Valahol olvastam vagy hallottam, hogy még nem működik jól 1-2 funkciója, de kitudja mennyire igaz ez. Köszi előre is a válaszokat!

2013. jún. 18. 23:43
 1/2 anonim válasza:
Igazából egyszer szerintem elmegy, de többször már unalmas lenne. Én egyszer voltam bevallom őszintén többre számítottam. Nem rossz amúgy érdekes, meg minden de csak egyszer élvezhető dolog szerintem.
2013. jún. 26. 23:09
 2/2 anonim válasza:

Szerintem jó a 4 dx, de tényleg egy alkalom elég belőle :)

A Jégvarázs mesét néztük, hát.. majdnem kellett a zacskó a végére, annyira összerázott :D

Az effektekkel, élményelemekkel nincs gond, illatok, vízpermet, buborékok minden volt és a szék is mozgott rendesen alattunk!

2014. márc. 29. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!