Milyen tapasztalatok vannak a WestEnd-es 4DX moziról?
Figyelt kérdés
Aki volt már, vagy ismerőse volt és mesélte neki, milyen ez a 4DX? Tudom, hogy szél, vízpermet, stb az effekt, de a kérdésem az, hogy megéri annyi pénzért? És jól működnek benne a dolgok? Valahol olvastam vagy hallottam, hogy még nem működik jól 1-2 funkciója, de kitudja mennyire igaz ez. Köszi előre is a válaszokat!2013. jún. 18. 23:43
1/2 anonim válasza:
Igazából egyszer szerintem elmegy, de többször már unalmas lenne. Én egyszer voltam bevallom őszintén többre számítottam. Nem rossz amúgy érdekes, meg minden de csak egyszer élvezhető dolog szerintem.
2/2 anonim válasza:
Szerintem jó a 4 dx, de tényleg egy alkalom elég belőle :)
A Jégvarázs mesét néztük, hát.. majdnem kellett a zacskó a végére, annyira összerázott :D
Az effektekkel, élményelemekkel nincs gond, illatok, vízpermet, buborékok minden volt és a szék is mozgott rendesen alattunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!