Hogyan lehet YouTube-bal pénzt keresni?
Figyelt kérdés
beállítottam a videóimnál, hogy megjelenhetnek reklámok de bankszámlaszámot mégse kért el, így hogy lesz bevételem, mert azt írta hogy lesz2013. aug. 7. 23:36
1/6 anonim válasza:
csinálsz egy olyan videót amit nagyon sokan megnéznek, és azért kapsz.
2/6 A kérdező kommentje:
de a pár száz v ezer nézettségűért nem jár?
2013. aug. 8. 10:09
3/6 anonim válasza:
Igazából szerezned kell egy Youtube partnert pl.: Machinima BuzzMyVideos de ahhoz, hogy pénzt is szerezz belőle nem pustán nézettségre kell szert tenned hanem feliratkozókra is. Magyarországon ebből nem igazán lehet megélni csak ha mondjuk Angol nyelvű videókat készítesz. Hogy pénz szerezz belőle pl.: 50.000 Ft.-t legalább 80 ezer feliratkozó/néző kell. Tetemesebb összegehez nem nagyon tudsz jutni pár százas vagy ezres nézetségű videókkal.
4/6 A kérdező kommentje:
hát kár és hogy tudok ilyen partnert találni?
2013. aug. 8. 23:55
5/6 anonim válasza:
Próbálkozz pl.: a Buzz My Videos-nál egyik haverom is ott lett partner 350 feliratkozóval Machinimánál inkább Gameplayes videók szerepelnek de az már nagyobb cég. Oda már legaláb 1500 feliratkozó kell. BuzzMyVideos-nál ha jól tudom levelet kell írni a partnerséghez és rendszeres videófeltöltés szükséges! Remélem segíthettem!
6/6 anonim válasza:
Magyar nyelven, magyar nézőkkel sehogy. Nem akarlak kiábrándítani, de ez a helyzet. Egyrészt néző se nagyon akad (attól függ persze, hogy mit csinálsz), másrészt a magyar megtekintésekért nem nagyon erőlteti meg magát a rendszer a fizetésnél. Harmadrészt meg ugye ezt reklámok megjelenítésével érheted el. Azokat rengetegen blokkolják is böngészők letölthető pluginjaival.
Én kb. fél éve videózok (videóztam inkább). ~100 feliratkozóm, napi ~30 megtekintésem és ÖSSZESEN ~500 forint bevételem származott ebből. Mondjuk rétegjátékból csináltam gameplayt, de ezek akkor is kiábrándítóan alacsony számok. Magyarán: itthon nem éri meg videózni se pénzért, se nézőért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!