Félek belekezdeni a videózásba!?
Végülis a te döntésed. De szerintem is túl korai, az ilyesmihez több tapasztalat kell, meg újabb és újabb sztorik, és neked még nincs elég tapasztalatod. Nem vlog téren, hanem az életben. Lehet, hogy pár év múlva megnézed a videóidat, és azt fogod gondolni: "Tényleg ekkora hülyeséget mondtam?"
És a tanulás rendkívül fontos. Te nehogy azt hidd, hogy megélsz már a kezdettől fogva a videoidból. Sok ember van, aki ezzel foglalkozik már, és nehéz valami újat alkotni. Persze, ha kreatív vagy, mindent bele, de ne felejtsd el a fentieket. Ha nem akarod az utcát sepregetni, én azt mondom, tanulj, mert hidd el, annál rosszabb nincsen, ha emiatt majd az álmaid nem teljesülnek.
Nem akarlak megsérteni, de valami szuper dolgot kell bemutasson az a 13-14 éves személy, mert másképp nem nézem. Sima vlogger? Elmondod, hogy mit csináltál a tegnap délután? ...
Ha félsz attól, hogy kiröhögnek, még nem állsz készen. Majd, amikor elmondhatod magadról, hogy lesz*rod magasról, mit gondol más, akkor elkezdheted. Az önértékelésednek is jót fog tenni.
Itt az egyik videóm: https://www.youtube.com/watch?v=ZWt0MTIyVg0
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!