Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Félek belekezdeni a videózásba!?

Félek belekezdeni a videózásba!?

Figyelt kérdés
Nem sminkes beauty-vlogger lennék , hanem csak sima vlogger, vlogokkal, TAGekkel, room tour, stb. De nem merek belekezdeni, mert félek, hogy az osztálytársaim kiröhögnek, meg a szüleim már azt sem bírják nagyon, hogy én videókat nézek, nemhogy én videózzak! De leginkább attól félek, hogy mit szól az ismeretségi köröm, szóval osztály, barátok, tágabb csakád (már ha leszek olyan sikeres, és eljut a fülükbe). Úgy döntöttem, hogy majd 9. elején kezdem (most 7.-es leszek), mert akkor úgyis osztályt váltok. Ha azt mondanátok, hogy túl fiatal vagyok: hát minden yt guru akit ismerek (majdnem mindegyik) 13-14 évesen kezde, és úú én is bele akarok vágni. De ezek a problémák..

2013. aug. 7. 02:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát bocs de tényleg csak azt tudom mondani hogy túl fiatal vagy, várj vele pár évet, addig koncentrálj a tanulásra
2013. aug. 7. 03:13
 2/13 A kérdező kommentje:
nyár van. amúgy meg nem a tanulásról szól az élet! Mindenki ezt mondja, pedig ez nem igaz. Ne már, hogy kettő-három óra körül hazajövök, és tanuljam végig a napot szünet nélkül... ez nem élet. Szerintem van egy-két órám mondjuk heti egy videóra...
2013. aug. 7. 03:52
 3/13 A kérdező kommentje:
nyár van. Amúgy meg nem a tanulásről szól az élet! Mondenki ezt mondja, pedig nem. Ne már, hogy 2-3 óra körül hazaesek a suliból, és utána végigtanulom az egész napot szünet nélkul. Ez nem élet! Majd ha egyetemista leszek lehet, de most nem. Szerintem van 1-2 őra a héten egyszer, max. kétszer arra, hogy felvegyek meg meg ágjak egy videót.
2013. aug. 7. 03:54
 4/13 A kérdező kommentje:
ú bocsi, hogy kétszer írtam, telefonról vagyok ://
2013. aug. 7. 03:55
 5/13 anonim ***** válasza:

Végülis a te döntésed. De szerintem is túl korai, az ilyesmihez több tapasztalat kell, meg újabb és újabb sztorik, és neked még nincs elég tapasztalatod. Nem vlog téren, hanem az életben. Lehet, hogy pár év múlva megnézed a videóidat, és azt fogod gondolni: "Tényleg ekkora hülyeséget mondtam?"

És a tanulás rendkívül fontos. Te nehogy azt hidd, hogy megélsz már a kezdettől fogva a videoidból. Sok ember van, aki ezzel foglalkozik már, és nehéz valami újat alkotni. Persze, ha kreatív vagy, mindent bele, de ne felejtsd el a fentieket. Ha nem akarod az utcát sepregetni, én azt mondom, tanulj, mert hidd el, annál rosszabb nincsen, ha emiatt majd az álmaid nem teljesülnek.

Nem akarlak megsérteni, de valami szuper dolgot kell bemutasson az a 13-14 éves személy, mert másképp nem nézem. Sima vlogger? Elmondod, hogy mit csináltál a tegnap délután? ...

Ha félsz attól, hogy kiröhögnek, még nem állsz készen. Majd, amikor elmondhatod magadról, hogy lesz*rod magasról, mit gondol más, akkor elkezdheted. Az önértékelésednek is jót fog tenni.

2013. aug. 7. 09:21
 6/13 anonim ***** válasza:
13 éves vagyok, és nem kell félni, le kell sz/-\rni őket, mert te legalább értenél valamihez, én úgy csinálom, hogy haza érek, eszek, pihenek, majd 16:00 óra fele meg elkezdek tanulni, leckézni, de tanulni nem annyira kéne, hogy benne legyek a könyvben, mert hiába tanulok, másnap úgyis elfelejtem, de persze nekem csak egy hobbi a videózás, ha van szabad időm, azt csinálok, amit szeretek, videózni, meg kint lenni a kertben szép, jó időben, napsütésben :)
2013. aug. 7. 11:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Úúú utolsó linkeled a csatornád? :) amúgy attól, hogy 13 évesen nem tanulom végigi a napot, attól nem az utcán fogok sepregetni! Mondtam, orvosi egyetemre szeretnék menni, mert szinte az összes rokonom orvos, szüleim is, testvérem is most diplomázott, és én is kitűnő tanuló vagyok. Nem mondtam, hogy az utcán sepregetek, nem mondtam, hogy ebből akarok megélni! Csak hobbi.
2013. aug. 7. 14:32
 8/13 anonim ***** válasza:
2013. aug. 8. 14:03
 9/13 A kérdező kommentje:
szval te a kertben csinálsz gameplayeket? :D azt hogyan? xD
2013. aug. 8. 14:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem kertben XD a kertbe kimenni a másik kedvenc "hobbim" a videózáson kívül XD
2013. aug. 10. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!