Elsősorban anime fanoknak! Nektek is volt Chuunibyou korszakotok? Ha igen, mi volt az?
Nekem volt xd 15/L
kicsit fura így visszagondolva.
Még amikor ment itthon a tvben a Naruto, mármint amikor nem ismételgetés, még nagyon az elején, az első 50 rész körül, na akkor én is nagyon bírtam utánozni az ilyeneket. Totál azt hittem én is képes vagyok minden ilyen ugrás meg hasonló dologra xd.
Volt, hogy órákon keresztül a homokozóban szórakoztam, ugrálgattam, kézen álltam, és egyéb mindent csináltam.
Sokszor lopakodtam otthon a házban, a kertben, mindenhol.
Aztán kinőttem:D persze régen volt, tizen egy két éves lehettem, szerintem ez normális egy ilyen korban.
Nagyon akkor nem ismertem több animét, inkább amik még ilyesmiket váltottak ki belőlem a Barbie mesék, főleg a tündéres és sellős. Mindig eljátszottam, hogy repülök, meg varázsolgatok. Nagyon szerettem, és mindig varázsoltam :DD
A Slayers összes varázsszövegét betanultam, és még tesi órán is ezeket kántáltam amikor pl labdával játszottunk a barátnőimmel:D jó is volt:D
Kár, hogy a mostani gyerekek nem így játszadoznak, hanem a tableteken, gépeken, telefonjukon:(:)
Tényleg, most jut eszembe, hogy én is szerettem Zoe-t:DD Bár eljátszottam a zöld és kékhajúval is (nem emlékszem a neveikre)xdxd
De mindig nagyon élveztem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!