Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mért akarok mindent végigjátsz...

Mért akarok mindent végigjátszani?

Figyelt kérdés

Csak akkor olvasd, ha van időd!

Elég zavaró ez a dolog. Na ne úgy vegyétek, hogy tényleg mindent, de játékoknál eléggé "mindenevő" vagyok. Különben ez nem is lenne baj, mert minél több féle játék, annál több epikus kaland, de akkor hol marad a suli? Pont itt ütközik, meg a két dolog, mert nem vagyok rossz tanuló és nem is nagyon szeretnék az lenni, de a játékokat is szeretem, viszont 11-edikes leszek (itt lehet megkövezni) és bár az érettségi miatt nem kell aggódjak, furcsamód azért aggódok, hogy kimaradok egy nagy élményből, mert akárhogy is vesszük, még van két évem és aztán elmegyek egyetemre, amiről tudjuk, hogy nem igazán jellemző rá a gémerkedés. Most lehet kockának tartotok, de valójában én csak szeretem átélni a különböző kalandok, míg más diszkóba jár és piál én, inkább tanulok és játszok. Kinek, hogy. A lényeg, amiért feltettem ezt a kérdést, hogy zavaró, ez a dolog, mert mialatt játszok egy játékkal azon idegeskedem, hogy nem egy másikkal játszom. Ez nem is lenne gond annak, aki csak végigszalad a játékokon, de én a gyűjtögető fajta vagyok és ebből ki tudjátok következtetni, hogy nekem mennyi idő végigjátszani egy Borderlandset, ráadásul egyedül, nem úgy mint másnak. Zavaró! Mostanában folyton ezen gondolkozom, hogy miután visszajövök az egyetemről, már felnövök és megváltozik az értékrendem. Nem hiszem, hogy játékokkal fogok játszani, munka mellett, tehát, még maradt két évem és én ahelyett, hogy szórakoznék, azon idegeskedem, hogy mivel szórakozzak és így már elvész az élmény.

Elfogadok tippeket, tanácsokat, véleményeket vagy tapasztalatokat. Ha nem is kapok érdemi választ, azért jó volt kiírni ezt magamból.

Köszönöm!

2013. júl. 24. 13:05
 1/3 Lord Keri ***** válasza:

Furcsa dolgokon tudsz te is kattogni! :D

Na szóval azon egyáltalán ne idegeskedj, hogy jobban szeretsz játszani mint discoba járni, nem vagyunk egyformák mindenkinek mást jelent a kikapcsolódás.

Van aki meg kimegy salakmotorozni, horgászni, lepkét szedni, kosarazni. Tök mindegy az a lényeg, hogy téged kikapcsoljon.

Én is ilyen voltam mint te ennyi idős koromban, csak én 1 játékra voltam rákattanva, azzal játszottam éjjel nappal, kláncsatáztunk hajnalokig. Azt hittem soha nem jövök le róla.

Aztán változik az ember, egy idő után elkezdtek jobban érdekelni a csajok meg a bulizás, volt ilyen időszakom is, amikor meg minden hétvégén diszkó.

Én már 30 éves vagyok, nem maradtam nagy gamer, de azért 1-1 órákra le szoktam ülni néha játszani.

Ahogy telnek az évek teljesen meg fog változni a gondolkodásmódod, és ami 15 évesen fontos az 20 évesen már nem lesz az, ami 20 évesen az 30 évesen már nem mozgat és helyett új dolgok jönnek majd. stb...

2013. júl. 24. 13:43
 2/3 Lord Keri ***** válasza:

Még annyit fűznék hozzá, nem tudom honnan veszed, hogy az egyetemisták között nincsenek nagy gamerek. Egyetemeken megy rendesen a warezolás meg a lan party-s!

Igazából a videójáték az pont olyan kortalan szórakozás, hogy még az se gáz ha 50 évesen leülsz játszani. Ez nem olyan mint a legó! :D

Anno mikor klánoztam, volt a klánomban 40 feletti de nagyon fiatalos gondolkodású fószer is, és egyáltalán nem tartottuk cikinek.

2013. júl. 24. 13:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Nos, köszönöm a biztatást. Lehet a kamaszkor miatt van :D, mert régen nem voltak ilyen gondolataim, csak éltem az életet.
2013. júl. 28. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!