Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Rajzosok! Ti minek örülnének?...

Rajzosok! Ti minek örülnének? Van egy barátnőm aki imád rajzolni viszont nem tudom hogy mi az ami könnyen fogy.

Figyelt kérdés
Vázlatfüzet és cerka kilőve

2013. júl. 20. 00:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Valami különleges eszköz. Én akvarell ceruzának örülnék. Biztos neki is tetszene h valami új stílust is kipróbálhat.
2013. júl. 20. 01:10
 2/7 A kérdező kommentje:
És ez az akvarell ceruza mit takar?
2013. júl. 20. 01:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem miben különbözik a simától?
2013. júl. 20. 01:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Akvarellceruzának én is örülnék. :) Használható színesceruzaként, viszont ha vizes ecsettel átmegy rajta, akkor a rajz festménnyé "változik". :)
2013. júl. 20. 10:59
 5/7 A kérdező kommentje:
wow... köszönöm :)
2013. júl. 20. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is rajzolok, de én nem örülnék olyasminek, amit nem használok mert nem ismerek. Sokszor kaptam már akvarellt, festéket, mindenfélét, de azóta is csak porosodnak a szekrényben, mert nem passzolnak a stílusomhoz. Nem mindenki szeret új dolgokat kipróbálni, ha már megvan a kialakult stílusa. Tavaly karácsonyra kaptam 500 tűfilcet, na annak viszont eszméletlenül örültem. :) Csak azért mondom, hogy ilyen is van, sok művész nem szeret kísérletezni, és nem fogja hasznát venni ilyesminek.
2013. júl. 20. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Szén ceruza:) Én nagyon szeretek vele dolgozni:)

Szerintem ő is fog neki örülni.

De az akvarell ceruza is nagyon jó.

2013. júl. 20. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!