Rajzosok! Ti minek örülnének? Van egy barátnőm aki imád rajzolni viszont nem tudom hogy mi az ami könnyen fogy.
Figyelt kérdés
Vázlatfüzet és cerka kilőve2013. júl. 20. 00:52
1/7 anonim válasza:
Valami különleges eszköz. Én akvarell ceruzának örülnék. Biztos neki is tetszene h valami új stílust is kipróbálhat.
2/7 A kérdező kommentje:
És ez az akvarell ceruza mit takar?
2013. júl. 20. 01:12
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem miben különbözik a simától?
2013. júl. 20. 01:16
4/7 anonim válasza:
Akvarellceruzának én is örülnék. :) Használható színesceruzaként, viszont ha vizes ecsettel átmegy rajta, akkor a rajz festménnyé "változik". :)
5/7 A kérdező kommentje:
wow... köszönöm :)
2013. júl. 20. 11:07
6/7 anonim válasza:
Én is rajzolok, de én nem örülnék olyasminek, amit nem használok mert nem ismerek. Sokszor kaptam már akvarellt, festéket, mindenfélét, de azóta is csak porosodnak a szekrényben, mert nem passzolnak a stílusomhoz. Nem mindenki szeret új dolgokat kipróbálni, ha már megvan a kialakult stílusa. Tavaly karácsonyra kaptam 500 tűfilcet, na annak viszont eszméletlenül örültem. :) Csak azért mondom, hogy ilyen is van, sok művész nem szeret kísérletezni, és nem fogja hasznát venni ilyesminek.
7/7 anonim válasza:
Szén ceruza:) Én nagyon szeretek vele dolgozni:)
Szerintem ő is fog neki örülni.
De az akvarell ceruza is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!