Rajzosok, akik jól rajzolnak portét? Bővebben lent.
A művemhez kellene jó néhány portré. hogyha valaki megrajzolná nekem az alábbi híres embereket, annak a nevét feltüntetem a rajzon, s a köszönet nyilvánításban is megemlítem így: Köszönöm xy-nak a gyönyörű rajzokat... stb.
Miranda Cosgrove
Selena Gomez [link]
Cody Linley [link]
Emily Osment
Debby Ryan [link]
Pep Guardiola
Hugh Laurie
Ben Foster
Billy Ray Cyrus
Eric Saade
Jhonny Cash
Rees Witherspoon
Kimi Raikonnen
James Roday
Mary Mouser
David Villa
Cristian Tello
Bridgit Mendler
Peyton List
Megan Nicole
Légyszi, ne ijedjetek meg, nem akarom, hogy egy ember rajzolja meg ezt az összeset. Lehet érte jelentkezni, pl: Én Miranda Cosgrove-ot rajzolom meg!
Védjétek le a nevetekkel, jeletekkel valamelyik sarkán, és privátban még beszélhetünk róla. a utazok!!
Nekem csak az arcuk kell, tehát kimondottan portrér
Én most itt keresem a rajzosokat, nem kérem a deviantartos meg mit tom én milyen webes szolgáltatásokat! Köszönöm azoknak előre, akik elvállalnak egy vagy két rajzot! :)
Légyszi Írjátok le a válaszban, kit rajzoltok meg, hogy a következő láthassa, miből lehet válogatni!
Köszönöm!
(Am nem azért raktam be a képeket, hogy kizáóral erről rajzoljátok, kereshettek mást is, ha nem tetszenek! :D)
Könyvet írok. Irodalmi mű. -.- Világos?
Szereplők!
Leszámítva Doktor House-t ezekről az emberekről életemben nem hallottam, de valószínűleg túl öreg vagyok már ezekhez a celebekhez.
Nem fogsz találni húsz embert aki jófejségből megrajzolja neked őket, de ha találsz is, nagyon szedett-vedett hangulata lenne az egésznek. Egyikük pálcikaembert fog rajzolni, másikuk pedig fotorealista portrét.
Ha rám hallgatsz, és komolyan gondolod, felkeresel egy profi grafikust, és megbeszéled vele, hogy egy közepesen kidolgozott portrét rajzoljon neked, húsz darabot. Az se kevés munka, de aki ért hozzá, van annyi rutinja, hogy egyet összehoz talán fél óra alatt. S akkor az árról is meg tudtok egyezni.
Amúgy ez nem fog működni.
Na-na, kislány, nem kell egyből leugatni, csak mert kérdeztünk valamit.
De ha már itt tartunk, hadd kérdezzem meg, miért kell a művedhez húsz darab portré? Képeskönyv lesz, vagy gyerekeknek szóló? Szerény véleményem szerint a könyvekben pont az a legcsodálatosabb, hogy nem rágják a szádba, ki-hogy néz ki, hanem hagyatkozhatsz a fantáziádra.
Kösz az értelmes válaszokat. (szarkazmus)
am lehet, hogy inkább grafikust keresek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!