Rajzosok, akik jól rajzolnak portét? Bővebben lent.
A művemhez kellene jó néhány portré. hogyha valaki megrajzolná nekem az alábbi híres embereket, annak a nevét feltüntetem a rajzon, s a köszönet nyilvánításban is megemlítem így: Köszönöm xy-nak a gyönyörű rajzokat... stb.
Miranda Cosgrove
Selena Gomez [link]
Cody Linley [link]
Emily Osment
Debby Ryan [link]
Pep Guardiola
Hugh Laurie
Ben Foster
Billy Ray Cyrus
Eric Saade
Jhonny Cash
Rees Witherspoon
Kimi Raikonnen
James Roday
Mary Mouser
David Villa
Cristian Tello
Bridgit Mendler
Peyton List
Megan Nicole
Légyszi, ne ijedjetek meg, nem akarom, hogy egy ember rajzolja meg ezt az összeset. Lehet érte jelentkezni, pl: Én Miranda Cosgrove-ot rajzolom meg!
Védjétek le a nevetekkel, jeletekkel valamelyik sarkán, és privátban még beszélhetünk róla. a utazok!!
Nekem csak az arcuk kell, tehát kimondottan portrér
Én most itt keresem a rajzosokat, nem kérem a deviantartos meg mit tom én milyen webes szolgáltatásokat! Köszönöm azoknak előre, akik elvállalnak egy vagy két rajzot! :)
Légyszi Írjátok le a válaszban, kit rajzoltok meg, hogy a következő láthassa, miből lehet válogatni!
Köszönöm!
(Am nem azért raktam be a képeket, hogy kizáóral erről rajzoljátok, kereshettek mást is, ha nem tetszenek! :D)
Nem oszt, nem szoroz.
Az értő olvasás pedig szerintem még megy, úgyhogy kérlek szíveskedj megválaszolni az előbb feltett kérdésemet.
Ja, és ezek a lópofák pedig... tulajdonképpen a felüket én sem ismerem...( személyesen nyilván nem). Amúgy filmcsillagok, énekesek stb. Én csak a google-ban kerestem híres embereket, akik pl: vörös haja és zöld szeme van.
Őket adta ki. Megan Nicole egy feldolgozó a youtube-on, ahogy Christina grimmie is.
Peyton list, debby ryan, Bridgit mendler, ben foster, mary mouser, james roday,emily osment és cody linley színész, (hugh laurie az dr house! :)) eric saade-t én sem ismerem, David Villa, Cristian Tello és Pep Guardiola focisták.
Miranda cosgrove meg valami hülye kisliba.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!