Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Rajzosok, akik jól rajzolnak...

Rajzosok, akik jól rajzolnak portét? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A művemhez kellene jó néhány portré. hogyha valaki megrajzolná nekem az alábbi híres embereket, annak a nevét feltüntetem a rajzon, s a köszönet nyilvánításban is megemlítem így: Köszönöm xy-nak a gyönyörű rajzokat... stb.

Miranda Cosgrove

[link]

Selena Gomez [link]

Cody Linley [link]

Emily Osment

[link]

Debby Ryan [link]

Pep Guardiola

[link]

Hugh Laurie

[link]

Ben Foster

[link]

Billy Ray Cyrus

[link]

Eric Saade

[link]

Jhonny Cash

[link]

Rees Witherspoon

[link]

Kimi Raikonnen

[link]

James Roday

[link]

Mary Mouser

[link]

David Villa

[link]

Cristian Tello

[link]

Bridgit Mendler

[link]

Peyton List

[link]

Megan Nicole

[link]

Légyszi, ne ijedjetek meg, nem akarom, hogy egy ember rajzolja meg ezt az összeset. Lehet érte jelentkezni, pl: Én Miranda Cosgrove-ot rajzolom meg!

Védjétek le a nevetekkel, jeletekkel valamelyik sarkán, és privátban még beszélhetünk róla. a utazok!!

Nekem csak az arcuk kell, tehát kimondottan portrér

Én most itt keresem a rajzosokat, nem kérem a deviantartos meg mit tom én milyen webes szolgáltatásokat! Köszönöm azoknak előre, akik elvállalnak egy vagy két rajzot! :)

Légyszi Írjátok le a válaszban, kit rajzoltok meg, hogy a következő láthassa, miből lehet válogatni!

Köszönöm!

(Am nem azért raktam be a képeket, hogy kizáóral erről rajzoljátok, kereshettek mást is, ha nem tetszenek! :D)

2013. jún. 22. 17:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
H'lye kérdésre, h'lye válasz, kisanyám; nehogy már neked álljon feljebb. Ha esetleg normális hangnemben ismertetnéd velünk, hogy mire kellenek a képek, nem kapnál annyi "értelmes választ". Kérdeztünk tőled valamit, azóta sem válaszoltad meg - minek kell egy könyvhöz lerajzolni a szereplőket? Előregyártott fantáziának?
2013. jún. 24. 12:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Meg egyáltalán kik a faszomok ezek a tucatarcú emberek?
2013. jún. 24. 13:43
 13/17 A kérdező kommentje:
Egyébként fiú vagyok, 9-es...
2013. jún. 26. 08:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem oszt, nem szoroz.

Az értő olvasás pedig szerintem még megy, úgyhogy kérlek szíveskedj megválaszolni az előbb feltett kérdésemet.

2013. jún. 26. 20:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Nos, 'drága' kérdező... a könyv elejébe tenném be a portrékat, hogy elképzelhetőek legyenek a személyek. Fantasy lenne. De mindegy, hagyjátok, megoldom egyedül. Nem gondoltam végig a dolgokat. Nekem a lényeg az lenne, hogy kell bele az illusztráció. Tizenegy, tizenkét éveseknek íródna ez a fantasy/kalandregény. Ezért gondoltam a képekre is. (Amúgy most töltöm be a 25-öt, csakhogy ne nézzetek gyereknek!)
2013. jún. 27. 08:24
 16/17 A kérdező kommentje:

Ja, és ezek a lópofák pedig... tulajdonképpen a felüket én sem ismerem...( személyesen nyilván nem). Amúgy filmcsillagok, énekesek stb. Én csak a google-ban kerestem híres embereket, akik pl: vörös haja és zöld szeme van.

Őket adta ki. Megan Nicole egy feldolgozó a youtube-on, ahogy Christina grimmie is.

Peyton list, debby ryan, Bridgit mendler, ben foster, mary mouser, james roday,emily osment és cody linley színész, (hugh laurie az dr house! :)) eric saade-t én sem ismerem, David Villa, Cristian Tello és Pep Guardiola focisták.

Miranda cosgrove meg valami hülye kisliba.. :D

2013. jún. 27. 08:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Az elképzelés szép, de miért akarod a gyerekek szájába rágni, hogy néznek ki a szereplők? Egy könyvnek pont az lenne a lényege, hogy használják a képzeletüket. Ezt kb. ahhoz tudnám hasonlítani, hogy előbb nézik meg a filmet, aztán olvassák a műved.
2013. jún. 27. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!