Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Metalosok, rockerek, punkok,...

Metalosok, rockerek, punkok, emo-k, scenek, hardcore zene kedvelők?

Figyelt kérdés
Az a szomorú,hogy csomó ember,aki ezeket a stílusokat képviseli,nem tudnak elmenni egy koncertre,vagy fesztiválra,mert nincs kivel,meg baráti társaságból sincs senki hasonló..én is így vagyok ezzel.Szerintetek egy facebook oldal létrehozása jó ötlet lenne kifejezetten számunkra hogy ismerkedjünk,összekovácsolódjunk?

2013. júl. 8. 22:07
1 2
 11/13 anonim válasza:
Zsír csatlakozom.
2013. júl. 20. 22:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Sorry, this page isn't available

The link you followed may be broken, or the page may have been removed.

Ne már, nem létezik már az oldal? :/ A névválasztás meg tényleg fura.

De amúgy ja, nekem is ez a bajom...

# 8 Én nem hogy nem merek egyedül elmenni, voltam már egyedül, de nem valami kellemes. Ha lány vagy, érted miről beszélek...

Nincs valaki aki kizárólag haverkodni szeretne? Akinek szenvedélye a zene? És nem azért megy koncertokra, fesztiválokra, hogy valakit összeszedjen az estére? ...

2014. ápr. 30. 16:12
 13/13 anonim válasza:

Én egy scene lány vagyok, nyugodtan írjatok rám! Sajnos egy darab scene emberrel se találkoztam/beszéltem, aki magyar lenne...:<

De emok is írhatnak, őket is imádooom *_* <33

júl. 18. 04:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!