Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van itt rajtam kívül olyan...

Van itt rajtam kívül olyan ember aki az eredeti cd-ket, dvd-ket részesíti előnyben?

Figyelt kérdés
Ha tehetem inkább spórolok rá , de szeretem eredetiben megvenni a dolgokat , jobban néznek ki , mint pl. egy maxell a polcon :) Persze nem mondom , hogy nem szoktam letölteni de ha úgy adódik megveszem inkább a filmeket ,zenéket . Ti hogy vagytok ezzel ?

2013. júl. 7. 18:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Hi, én is hasonló véleményen vagyok mint a többség. Abban igazad van h szép és jó levenni a polcról mert érték ez igaz végülis, de valahogy mégis sajnáltam rá a pénzt megvenni ha egyszer letudtam tölteni. Nem nagy összeg (egy régebbi zene cd, vagy film) de mégse tettem. Jelenleg egyetemista (nincs sok pénzem és azt a keveset is van mire költeni.) vagyok meg alapból nem úgy nőttem föl h annyi lóvém lett volna. Szóval ha volt/van inkább költöm másra, pl egy könyvet nem lehet letölteni (vagy ha mégis hát gépen katasztrófa olvasni) azt megveszem, de manapság egyszerűbb letölteni..
2013. júl. 13. 04:53
 12/19 anonim ***** válasza:

A TV-m és a hifim is kezeli a pendrive-ot 2 éve nem igen költök lemezekre főleg azért mert 10 év múlva dobhatom ki az egészet.

Az pedig külön élmény hogy egy kis méretű adattárolón kb.1000 zenét tudok tárolni,és válogatni nem kell a lemezeket cserélgetni stb...

A filmeket is FULL HD minőségben tudom nézni,és nem kell lemezekre költeni.

2013. nov. 9. 10:49
 13/19 A kérdező kommentje:

És az nem élmény , hogy a polcon válogathatsz az eredeti lemezek között ?

Mert azok az igazi értékek , nem pedig azok , amik pendrive-on vannak ...

2013. nov. 9. 11:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Értsd meg cseszheted a élményt (van kb.300 műsoros DVD-m abból a fele már el sem indul pedig mikró karc sincs a lemezeken).

Értsd úgy hogy a Csillagközi Inváziót 7000Ft-ért vettem anno.

Ezért álltam rá a pendrive-os megoldásra.

2013. nov. 10. 07:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Én az olyan filmeket és zenéket veszem meg amiket nagyon szeretek és sokat jelentenek nekem.
2013. dec. 16. 17:33
 16/19 A kérdező kommentje:
14-es válaszoló : Biztos kuka a lejátszód, mert nekem több 10 éves lemezeket is visz a gép, mint az állat , semelyikkel semmi baj nincs .
2016. júl. 30. 16:22
 17/19 A kérdező kommentje:

Szerinted, hol érdekel engem ki mit okoskodik a neten ? Mikor látom hogy a több 10 éves lemezeim gond nélkül mennek .

Nem tudom mit nem értesz ?!

2016. aug. 1. 10:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Én megszoktam venni az eredeti bluray filmeket,persze csak a kedvenceket számomra kuriózum,persze nem akkor veszem meg amikor a legdrágább de ott van pl:Az útvesztő,Maflás,Die Hard 4 és még sorolhatnám,ezek a filmek nekem 1490 ft-ba kerültek per darab,bármikor megtudom nézni amikor akarom,ott a polcomon szépen a tokjába most letölteni 50 gigát hogy ugyanazt a minőséget kapjam meg kiirkáljam lemezre azt túl körülményes ennyi pénzt nem sajnálok rájuk.Plusz még Hans Zimmer cd-ket vettem kb 7-8 darabot,számomra ezek is örök értékek.
2017. júl. 9. 22:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Zenét gyakran veszek vagy rendelek CD-n. Filmet, játékot soha.
2022. jan. 26. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!