Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha kihúzzák a fogam akkor azt...

Ha kihúzzák a fogam akkor azt be tudják ültetni egy másik ember ínyébe?

Figyelt kérdés
Lehet most iszonyat nagy hülyeséget kérdeztem, de az a helyzet hogy ki kell húzni egy teljesen egészséges fogam fogszabályzás miatt szívesen nekiadnám az egyik családtagomnak akinek pont onnan hiányzik ahonnan nekem kihúzzák. Lehetséges hogy be tudják rakni neki az én fogamat ?

#foghúzás #fogbeültetés #eredeti fog beültetése
2013. márc. 2. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehetséges.Ha valakinek fogat ültetnek be, azt mélyen az ínybe ültetik, nem kifejlett fog.Tehát az majd kinő az ínyből,így jól beágyazódik oda.Ha valaki kihúzott fogát akarnák beültetni, az nem maradna meg ott, kiesne, nem is lenne, ami megtartsa.A családtagodnak koronát tudnának csinálni, vagy fogbeültetést, de nem a te fogadból, akkor sem, ha az ép.
2013. márc. 2. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
41%
Ha kivágsz egy fát és odébb ledugod a földbe megmarad?? Tényleg iszonyat nagy hülyeséget kérdeztél! Foggyökérről nem hallottál még? Egy élő fog nem marad meg csak úgy másnak az ínyében.
2013. márc. 2. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell így leosztani, második? A szívátültetés, veseátültetés szerinted hogy működik? Mellesleg ha gyökérrel együtt szedsz ki egy növényt jó eséllyel él tovább az új helyén.

Egyébként a fogátültetés sajnos nem kivitelezhető. Ha saját fogról van szó és 30 percen belül visszateszik, van esély rá, hogy életben maradjon, de idegen környezetben nincs.

2013. márc. 2. 17:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2013. márc. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!