Ilyet lehet csinálni a Pókerba?
Hű, basszus, na ez nem semmi! :)
Egyetlen dologban lehet csak igazuk (semmi másban!), a Flush vs. Full dologban. Ugyanis kevesen tudják, hogy ha 32 lapos kártyával játszanak pókert (7-A, magyar kártya), akkor ez a két kombináció helyet cserél egymással (nehezebben jön ki ennyi lapnál a flush, így erősebb).
most komolyan, már bocs, de 4 éve játszol, ezeket nem tudod (a check meg hogy melyik sor magasabb), "elbizonytalanodsz" és jó játékosnak tartod magad?
meg 6 lapot raktok le az asztalra?
biztos, hogy a haverjaidnál többet tudsz erről, de ezek szerint még az sem egy biztos tudás, én vigyáznék ezzel a "jó játékos vagyok" kijelentéssel.
Tudom h mikor van check, meg h hogyan van a kártya sorrend.
Nem 6 lapot raktunk le, hanem ötöt, csak elírtam (ne kérdezd, h hogyan nemtudom már.) mivel emberből vagyok én is .És mivel leb**ztak, mert én vagyok a fogyatékos és én nem tudok játszani, akkor szted nem bizonytalanodsz el hirtelen? Tudtam, h nem úgy van, de akkor is bennem volt ez az érzés. Most hagytam volna ott őket mikor 20 éve ismerem már őket?? Inkább bekussoltam és leszartam már. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!