Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Megyünk nyaralni Balatonfüredr...

Megyünk nyaralni Balatonfüredre szerintetek?

Figyelt kérdés
A barátommal megyünk nyaralni Balatonfüredre egy hétre. Bulizni is szeretnénk menni,de attol félek hogy mivan ha valaki az éjszaka folyamán belénk kötne. Nagydarab,ittas emberkék. Nagyon sok ilyet hallottam. Meg ez lesz az első nyaralásunk,kettesbe is jókat lehet bulizni? Nem lenne unalmas? Köszönöm szépen előre is!
2013. jún. 24. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:

sztem menjetek, ha szeretnétek bulizni, vannak ott kulturáltabb helyek, meg biztonságiak, és nem lesz unalmas kettesben bulizni, hidd el, sőt :)

amúgy betervezhetnétek, h kimentek este a partra, mikor sötétedik már, és egy üveg italt ott isztok meg, lógatva a lábatok a vízbe, szerintem nincs ennél szuperebb

2013. jún. 24. 12:01
 2/2 anonim ***** válasza:

17 évig éltem Balatonfüreden, 3 éve költöztem el onnan. A 17 év alatt egyetlen ilyen esetről sem hallottam vagy tapasztaltam.

Balatonfüred egy 100% biztonságos hely, sok szórakozóhellyel, stranddal, sétánnyal, vendéglátóegységgel. Ilyen körülmények között meglepődnék, ha unatkoznátok :)

Jó mulatást.

2013. jún. 24. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!