Volt aki már volt nyaralni?
Azt értem nyaralás alatt,hogy: kirándulni,strandolni,kempigezni,hegyet mászni,... Sajnos én még nem. :( És ha megkérdezhetem strandon aki volt, hol olcsó? Az ajkai most kegyetlen mert a felnőtt belépőjegy 1600FT, Gyermek (4-18 éves korig) és nyugdíjas belépőjegy : 800FT... Bár nem annyira kegyetlen mert ki lehet húzni ha félnaposat kérsz és 13:00kor mész... akkor olyan 3000-2000Ftot kell fizetni. Valaki még tud ezen kívül jó strandokat olcsó belépővel? _``Kerestem a googlen sokat˙`_
de semmit nem találtam. Ha nem is strandot,akkor kirándulni hova kéne elmenni ahol jó? Most nem annyira jó az anyagi helyzet mert Apa csinálja a házat egybeépíti a két házat mert a Mamámék elköltöztek onnan.............. (hosszú történet)...stb'...'°°˙^` És biztos,hogy az utóbbi vagyis ezen a héten valaki volt strandon vagy máshol a 30-37 °C-okban nem? Várom a válaszokat! Előre is köszi!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!