Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Stand Up Comedys akarok...

Stand Up Comedys akarok lenni. De hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többet gondolkodtam azon, hogy stand up comedys akarok lenni. Megvan hozzá minden, ami kell. Tudok kitalálni vicces dolgokat, könnyen jegyzek meg sok szöveget, és ami talán a legfontosabb, nagyon jól tudok előadni. Nem egoistaságból, de remek az arc mimikám és gesztikulálni is jól tudok. És annyi lenne, hogy szeretnék jelentkezni a Csillag Születik című műsorba vele. És azt hogy csinálnám, pl. előre megírok magamnak 3-4 szöveget, ha esetleg továbbjutnák, már kezdhessem is megtanulni az új szöveget. És ha a későbbiekben komolyabban érdekelne, akkor mit kéne csinálnom? A válaszokat előre is köszönöm.

14/F

2013. jún. 13. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes, amit írsz. Én nem vagyok járatos ilyen körökben, de szerintem jó, ha jelentkezel valahova. Esetleg van már valami feltöltött anyagod a neten? Az sem rossz kiindulópont. Visszajelzésekből le lehetne szűrni, hogy hatsz az emberekre. Mellesleg személy szerint én is kíváncsi lennék. Esetleg privátban tudnál küldeni valami előadásfélét?
2013. jún. 13. 12:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Még semmi ilyenem sincsem, még csak most kezdtem el gondolkodni rajta :)
2013. jún. 13. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha jelentkezel a Csillag Születikbe, és tovább jutsz, akkor utána már a "profik" meg tudják mondani mit kell csinálni a továbbiakban.

De amúgy a Dumaszínház is úgy tudom gyakran tart tehetségkutatásokat, lehet jobban járnál, ha ott kezdenéd. Bár Csillag Születikben biztos többen felfigyelnek rád.

Amúgy talán Youtube-bal is próbálkozhatnál. Bár biztos nem lennél egyik napról a másikra befutott Youtube-sztár, sőt, lehet egyáltalán nem, erre nincs garancia, de veszíteni nem tudsz vele.

Bár akkor nem csak simán stand-upolni kéne, hisz közönség nélkül nagyon hülyén néz ki. De pl. amit nigahiga csinál az sem áll távol a stand-uptól, valami olyasmiben gondolkoznék a helyedben.

2013. jún. 13. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!