Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Önző lennék? Bővebben alul.

Önző lennék? Bővebben alul.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, h élettársam egyik nagyon jóbarátja januárba nősül és karácsony táján 1 hetes kiruccanást tervezz valahova, ahol legalább 28 fok lesz. De egyedül a páromat hivta, h utolsó kan kirándulás neki.

Nekem nem tetszik az ötlet. Párom mondta,h. visz engem is, de én kettesbe szerettem volna tölteni a karácsonyt.

Párom indiai és a jóbarát is. Ismerem jól a srácot, régebben alberlőtársunk is volt. Eddig kedveltem, de mostmár kezdd az idegeimre menni, h állandóan a páromat hivogatja, h menjenek sörözni stb. Heti 4-szer. Párom csak pénteken megy vele. Heti 1-et elfogadok, de ez a kankirándulás nagyon nem tetszik. Párom 2 tűz közzé került, egyikünket se akar megbántani. Ti mit gondoltok?

2009. okt. 8. 01:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy önző. A barátod barátjának meg kellene értenie hogy a te vagy a barátja barátnője. Ezért szerintem ő az önző. Heti 4 szer elszakítani tőled a pasid. Ez mi ha nem önzés az ő részéről. Jól teszed hogy heti egyet engedsz neki. Szerintem a pasid inkább veled legyen karácsonykor mert azért úgy sokkal jobban telnek az ünnepek ha azzal töltöd akit szeretsz. Tudom kissé bonyolult az eleje de bocsi, csak így tudom elmagyarázni.
2009. okt. 8. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy önző, de élettársaknak is kijár akár az egyedüli pihenés, persze ez egyénfüggő, mert van aki igényli.
2009. okt. 8. 14:23
 3/5 anonim válasza:

A párodnak is és neked is több kompromisszumra van szükség a jól működő kapcsolat érdekében, mint egy átlagos magyar házaspárnak. Az indiai morál merőben eltér a miénktől. Ott talán természetes lehet egy vagy akár több ilyen kiruccanás is időnként...

Nem vagy önző, és nem csoda ha valami azt súgja, hogy egy ilyen kanbulin nem csak kártyáznak meg sakkoznak napokig.

2009. okt. 9. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem önző vagy. Miért ne mehetne el a párod ha ő úgy akarja??
2010. júl. 28. 14:11
 5/5 A kérdező kommentje:
kedves túl késön válaszoló! Nem voltam önzö. Prom jóbarátja beltta, h ö volt önzö és bocsnatot kért. Azóta házas s 4-esbe utazunk sokfelé. :) Mindenki boldog :)
2010. júl. 29. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!