Segítene valaki? úgy gondolom, hogy meddő lennék!? Alul részletesen és őszintén leírom, hogy miért is gondolom ezt!
Simán lehet hogy csak hatalmas szerencsétek volt, hogy nem sikerült be egy baba amíg iskolások voltatok! Nagy felelőtlenség ez a "jaj belém ment" dolog...Ha valakibe "belemegy" azt nem 100% hogy egyszerűen vízzel ki tudja öblíteni, ezt jobb ha tudod...azok a kisfickók gyorsabbak ám, minthogy ki tudd őket zuhanyozni, gondolj csak bele: ha ennyire egyszerű lenne, nem kellene gumit venni, se gyógyszert szedni, elég lenne csak uutána zuhanyozni egy nagyot odabent is..
Mindenesetre ez nem jelenti azt hogy meddő vagy, hiszen ha nem épp peteérések során ment beléd az anyag akkor azért nem lettél terhes. Sőt, ha két teljesen egészséges fiatal peteéréskor van együtt, akkor is csak valami 25% a megtermékenyülés esélye....szóval nem kell ezen aggódnod előre.
Ha komolyan akarjátok most a babát akkor viszont úgyis kiderül majd mi az igazság, de ha akarod vizsgáltasd ki magad előtte, bár én nem tenném egyelőre.
Szia!
Szerintem így ezt nem lehet megmondani. Nálunk több évnyi sikertelen próbálkozás volt, ezután mentünk orvoshoz, ahol is kiderült, hogy konkrétan lehetetlen a saját gyerek. De nem csak egyszer-egyszer voltunk együtt, hanem évekig nem védekeztünk, abból nem lehet következtetni, hogy "belém ment és nem lettem terhes". Mert ahogy az 1. válaszoló írta, egyáltalán nem mindegy, hogy mikor vagytok együtt...
nem nézlek hülyének, nekem is volt jópár kérdésem amikor elkezdtük a próbálkozást :)
Van egy 2 hónapos kisfiam :) 4. hónapban sikerült, ami segített:
én ittam a cickafarkfű teát, attól a naptól hogy megjött, a ciklus közepéig, mert azt mondják segíti a beágyazódást. Én mást nagyon nem tettem, nem mentem kivizsgáklásra, úgy gondoltam majd ha nem jön össze sokáig akkor elmegyünk, de végül nem volt rá szükség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!